Eskiçarşı’dan müthiş destek

Spor 08.10.2017 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Eskiçarşı’dan müthiş destek

Gebzespor’un 12.adamı olan Eskiçarşı, Adapazarı deplasmanında futbolcuların itici gücü oldu. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Adapazarı’na akın eden mor-beyazlı taraftarlar, maçın başından sonuna kadar takımlarına büyük destek verdi. Ayrıca taraftarlar karşılaşma öncesi Gebzespor sahaya çıkarken konfeti şovu yaptı. BÜYÜK BİR SEVİNÇ Mor-Beyazlı taraftarlar maçın başlama düdüğü ile birlikte takımlarına müthiş destekte bulundu. Karşılaşma boyunca hiç susmadan tezahüratlarda bulunan Eskiçarşı Grubu maçın ardından büyük bir sevinç yaşadı. Futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar haklı galibiyetin sevincini yaptıkları tezahüratlarla kutladı.

Gebzespor’un 12.adamı olan Eskiçarşı, Adapazarı deplasmanında futbolcuların itici gücü oldu. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Adapazarı’na akın eden mor-beyazlı taraftarlar, maçın başından sonuna kadar takımlarına büyük destek verdi. Ayrıca taraftarlar karşılaşma öncesi Gebzespor sahaya çıkarken konfeti şovu yaptı.

BÜYÜK BİR SEVİNÇ

Mor-Beyazlı taraftarlar maçın başlama düdüğü ile birlikte takımlarına müthiş destekte bulundu. Karşılaşma boyunca hiç susmadan tezahüratlarda bulunan Eskiçarşı Grubu maçın ardından büyük bir sevinç yaşadı. Futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar haklı galibiyetin sevincini yaptıkları tezahüratlarla kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.