FATİH CADDESİ KAPANDI

Çayırova 04.08.2015 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

FATİH CADDESİ KAPANDI

Çayırova Belediye Meclisi Ağustos Ayı Oturumu’nu gerçekleştirdi. Gündem maddelerin yanı sıra gündem dışı önergelerin gündeme alınarak görüşüldüğü oturumun sonunda Belediye Başkanı şevki Demirci Fatih Caddesi’nin çalışmalar nedeniyle trafiğe kapandığını açıkladı.

Belediye Başkanı Şevki Demirci başkanlığında gerçekleşen Çayırova Belediye Meclisi Ağustos Ayı’nda 1/1000 Ölçekli Çayırova Uygulama İmar Planı Revizyonu, yeni kurulan muhtarlık işleri Müdürlüğü’ne ait görev ve çalışma yönetmeliği görüşülen ilk iki madde oldu. BELEDİYE Mİ İŞLETECEK KİRAYA MI VERİLECEK? Diğer gündem maddeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi, Tuna Caddesi, Saray Sokak ve Eski Sokak arasında kalan Hilmi Üsteler Parkı ve , Özgürlük Mahallesi, İstiklal Caddesi üzerinde kalan Eczacı Behram Çobanoğlu Parkı’nın İçinde Bulunan Kafeteryaların Kiralanmasına ilişkin gündem de Başkan Demirci, “Kira geliri olarak yılda 12 Bin TL para kazanıyoruz. Ancak 40 Bin TL bakım, tadilat gideri ile karşılaşıyoruz. Bunlara bir çözüm bulmamız gerekiyor. Kira sürelerini uzatalım.” dedi. Salondaki tüm meclis üyeleri ile birlikte çözüm arayışına giren Başkan Demirci konuyu Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülmek üzere sevk etti. 1 EYLÜL’DE TOPLANACAKLAR Yeni Kurulan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne ait görev ve çalışma Yönetmeliği’nin görüşülmesi ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait görev ve çalışma yönetmeliğinde revize yapılması ve Çayırova sınırları içerisinde bulunan 768, 769, 784, 785, 786, 787 ve 408 adalarda imar plan tadilatı yapılmasına ilişkin maddelerin görüşülmesinin ardından bir sonraki meclisin 1 Eylül tarihinde toplanılması karara bağlandı. ÇIKIŞTA FATİH CADDESİ AÇIKLANDI Salonda açıklamayı unuttuğunu belirten Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Fatih Caddesi üzerindeki çalışmalar nedeniyle cadde trafiğini 1 ay süreyle kapatacağız. Ancak caddenin her bölümü tamamen kapanmayacak. Bölüm bölüm çalışmalar tamamlanınca trafik açılacak ve diğer çalışma yapılan bölümler kapanacak.”dedi.
Çayırova Belediye Meclisi Ağustos Ayı Oturumu’nu gerçekleştirdi. Gündem maddelerin yanı sıra gündem dışı önergelerin gündeme alınarak görüşüldüğü oturumun sonunda Belediye Başkanı şevki Demirci Fatih Caddesi’nin çalışmalar nedeniyle trafiğe kapandığını açıkladı.

Belediye Başkanı Şevki Demirci başkanlığında gerçekleşen Çayırova Belediye Meclisi Ağustos Ayı’nda 1/1000 Ölçekli Çayırova Uygulama İmar Planı Revizyonu, yeni kurulan muhtarlık işleri Müdürlüğü’ne ait görev ve çalışma yönetmeliği görüşülen ilk iki madde oldu.

BELEDİYE Mİ İŞLETECEK KİRAYA MI VERİLECEK?

Diğer gündem maddeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi, Tuna Caddesi, Saray Sokak ve Eski Sokak arasında kalan Hilmi Üsteler Parkı ve , Özgürlük Mahallesi, İstiklal Caddesi üzerinde kalan Eczacı Behram Çobanoğlu Parkı’nın İçinde Bulunan Kafeteryaların Kiralanmasına ilişkin gündem de Başkan Demirci, “Kira geliri olarak yılda 12 Bin TL para kazanıyoruz. Ancak 40 Bin TL bakım, tadilat gideri ile karşılaşıyoruz. Bunlara bir çözüm bulmamız gerekiyor. Kira sürelerini uzatalım.” dedi. Salondaki tüm meclis üyeleri ile birlikte çözüm arayışına giren Başkan Demirci konuyu Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülmek üzere sevk etti.

1 EYLÜL’DE TOPLANACAKLAR
Yeni Kurulan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne ait görev ve çalışma Yönetmeliği’nin görüşülmesi ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait görev ve çalışma yönetmeliğinde revize yapılması ve Çayırova sınırları içerisinde bulunan 768, 769, 784, 785, 786, 787 ve 408 adalarda imar plan tadilatı yapılmasına ilişkin maddelerin görüşülmesinin ardından bir sonraki meclisin 1 Eylül tarihinde toplanılması karara bağlandı.

ÇIKIŞTA FATİH CADDESİ AÇIKLANDI

Salonda açıklamayı unuttuğunu belirten Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Fatih Caddesi üzerindeki çalışmalar nedeniyle cadde trafiğini 1 ay süreyle kapatacağız. Ancak caddenin her bölümü tamamen kapanmayacak. Bölüm bölüm çalışmalar tamamlanınca trafik açılacak ve diğer çalışma yapılan bölümler kapanacak.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.