Fuarı Gazeteci Altun açtı

Kültür-Sanat 21.01.2020 - 09:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Fuarı Gazeteci Altun açtı

Bugüne kadar yayımladığı üç kitabıyla ciddi bir okuyucu kitlesi edinen, kentimizi ulusal imza günlerinde başarıyla temsil eden ve gelecek ay ‘Maymun Tuzağı’ isimli yeni kitabını çıkarmaya hazırlanan gazeteci-Yazar Levent Altun Gebze Center’ın konuğu oldu. Altun, bu yıl 10. defa düzenlenen kitap fuarının ilk konuk yazarı oldu. UNUTULMAYACAK İMZA GÜNÜ Bugüne kadar üç kitabıyla karşımıza çıkan gazeteci-yazar Levent Altun Gebze Center kitap fuarı kapsamında okurlarla bir araya geldi. Gebze Center’da gerçekleşen imza gününde Gebzeli okurlarla bir araya gelen Altun’a büyük ilgi vardı. Hem yeni kitabı Maymun Tuzağının son detayları üzerinde çalışan hem de diğer kitaplarına olan ilgi halen devam eden Altun, ‘Özlem’e Mektup’ adlı son kitabıyla Gebze Center AVM’de okurlarına unutulmayacak bir gün yaşattı. MAYMUN TUZAĞI GELİYOR Oldukça ilgi gören ve sevenlerinin kendisini yalnız bırakmadığı Altun, “Öncelikle Gebze Center’a teşekkür ederim. Kitap fuarı geleneğini sürdürmeye devam ediyorlar. Ardından okurlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim. Beni yalnız bırakmadılar, bir kez daha hem sohbet etme hem de hasret giderme şansını yakaladım. Yeni kitabım ‘Maymun Tuzağı’ Şubat ayında raflarda olacak. Heyecanlı, gururlu ve mutluyum. İnşallah çok fazla okuru olur” şeklinde konuştu.

Bugüne kadar yayımladığı üç kitabıyla ciddi bir okuyucu kitlesi edinen, kentimizi ulusal imza günlerinde başarıyla temsil eden ve gelecek ay ‘Maymun Tuzağı’ isimli yeni kitabını çıkarmaya hazırlanan gazeteci-Yazar Levent Altun Gebze Center’ın konuğu oldu. Altun, bu yıl 10. defa düzenlenen kitap fuarının ilk konuk yazarı oldu.

UNUTULMAYACAK İMZA GÜNÜ

Bugüne kadar üç kitabıyla karşımıza çıkan gazeteci-yazar Levent Altun Gebze Center kitap fuarı kapsamında okurlarla bir araya geldi. Gebze Center’da gerçekleşen imza gününde Gebzeli okurlarla bir araya gelen Altun’a büyük ilgi vardı. Hem yeni kitabı Maymun Tuzağının son detayları üzerinde çalışan hem de diğer kitaplarına olan ilgi halen devam eden Altun, ‘Özlem’e Mektup’ adlı son kitabıyla Gebze Center AVM’de okurlarına unutulmayacak bir gün yaşattı.

MAYMUN TUZAĞI GELİYOR

Oldukça ilgi gören ve sevenlerinin kendisini yalnız bırakmadığı Altun, “Öncelikle Gebze Center’a teşekkür ederim. Kitap fuarı geleneğini sürdürmeye devam ediyorlar. Ardından okurlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim. Beni yalnız bırakmadılar, bir kez daha hem sohbet etme hem de hasret giderme şansını yakaladım. Yeni kitabım ‘Maymun Tuzağı’ Şubat ayında raflarda olacak. Heyecanlı, gururlu ve mutluyum. İnşallah çok fazla okuru olur” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.