GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

GEBKİM MTAL örnek okullar arasında!

Gebze 11.10.2019 - 08:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GEBKİM MTAL örnek okullar arasında!

Vali Hüseyin Aksoy, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Türkiye Kimya Petrol Lastik ve Plastik Sanayi İşverenleri Sendikası Başkanı Levent Kocagül, İzmit GEBKİM Başkanı İbrahim Aracı, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Çelik ve GEBKİM Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. SPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİ Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Aksoy, GEBKİM OSB’de faaliyet gösteren işadamları tarafından yapılan Refik Baydur Kimya ve Endüstriyel Otomasyon laboratuvarını ve okul bahçesinde yapılan spor tesislerini inceleyerek, yetkililerden bildi aldı. GEBKİM ÖRNEK OKULLARDAN BİRİSİ Daha sonra okulu gezen ve öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Aksoy’un incelemenin ardından yapmış olduğu açıklamalarında; “GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini bugün ziyaret ettik. GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi Vakfının destekleriyle, sınavla girilen proje okullarımızdan birisidir. Özellikle iş dünyamıza mesleki ve teknik anlamda iyi öğrenciler yetiştirerek, onların çalışma hayatına biran önce atılması için bu okulumuzu açtık. Güzel bir çalışma ve projeyle eğitim hayatına devam ediyor. GEBKİM Yönetim Kuruluna ve vakfına teşekkür ediyorum. Bu okulumuz Türkiye’de örnek okullarımızdan birisidir ve önümüzdeki süreçte kimya sektörüne çok önemli elemanlar yetiştirecek bir okul. Eğitim sistemimize hayırlı olsun.” dileklerinde bulundu. Vali Hüseyin Aksoy, okul tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek, onlarla bir süre masa tenisi oynadı.

Vali Hüseyin Aksoy, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Türkiye Kimya Petrol Lastik ve Plastik Sanayi İşverenleri Sendikası Başkanı Levent Kocagül, İzmit GEBKİM Başkanı İbrahim Aracı, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Çelik ve GEBKİM Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

SPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Aksoy, GEBKİM OSB’de faaliyet gösteren işadamları tarafından yapılan Refik Baydur Kimya ve Endüstriyel Otomasyon laboratuvarını ve okul bahçesinde yapılan spor tesislerini inceleyerek, yetkililerden bildi aldı.

GEBKİM ÖRNEK OKULLARDAN BİRİSİ

Daha sonra okulu gezen ve öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Aksoy’un incelemenin ardından yapmış olduğu açıklamalarında; “GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini bugün ziyaret ettik. GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi Vakfının destekleriyle, sınavla girilen proje okullarımızdan birisidir. Özellikle iş dünyamıza mesleki ve teknik anlamda iyi öğrenciler yetiştirerek, onların çalışma hayatına biran önce atılması için bu okulumuzu açtık. Güzel bir çalışma ve projeyle eğitim hayatına devam ediyor. GEBKİM Yönetim Kuruluna ve vakfına teşekkür ediyorum. Bu okulumuz Türkiye’de örnek okullarımızdan birisidir ve önümüzdeki süreçte kimya sektörüne çok önemli elemanlar yetiştirecek bir okul. Eğitim sistemimize hayırlı olsun.” dileklerinde bulundu. Vali Hüseyin Aksoy, okul tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek, onlarla bir süre masa tenisi oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.