GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

GEBKİM, sokak köpeklerine sahip çıktı!

Gebze 04.10.2019 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GEBKİM, sokak köpeklerine sahip çıktı!

GEBKİM OSB Yönetimi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenledi. Etkinlik kapsamında OSB’deki 98 köpeğin gıdadan sağlığa tüm ihtiyaçlarını üstlendi.

GEBKİM, modern altyapısı, çevreye ve tüm canlılara saygılı üretim vizyonu, sosyal imkânları ve donatıları ile örnek bir ihtisas OSB yapılanması oluşturuyor. Kocaeli’nde yer alan GEBKİM Kimya İhtisas OSB, hayvanlara yaklaşımıyla da sektörde rol model olmaya devam ediyor. OSB’ye kayıtlı 98 köpeğin gıdadan sağlığa tüm ihtiyaçları GEBKİM tarafından karşılanıyor. Yaşam hakkının tüm canlılar için kutsal olduğunu belirten GEBKİM OSB Yönetimi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenledi. Etkinlik kapsamında mama bağışında bulunan firmalara teşekkür sertifikası verildi.        GEBKİM OSB, HAYVANLARI UNUTMADI Türkiye’nin ilk kimya ihtisas OSB’si olarak alanında özel bir konumda bulunan GEBKİM OSB, üretim ve ihracat şampiyonu firmalar yanında 98 köpeğe de ev sahipliği yapıyor. OSB’deki mesaileri karşılığında gıda, sağlık ve bakım ihtiyaçları giderilen ve bol miktarda sevgi alan bu sevimli köpeklerden sadece mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri bekleniyor. Sağlık taramalarına ve acil müdahaleye uygun bakım merkezi, veteriner hizmeti, 11 besleme noktası ve onlarca köpek yuvası, OSB’deki 98 köpek için 7/24 hizmet veriyor.  GEBKİM OSB’nin bu sevimli dostları için 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenlendi. GEBKİM Kimya İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Yönetim Kurulu Üyeleri, OSB’de yer alan şirketlerin üst düzey yöneticileri ve çalışanları ile GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin de katıldığı programda köpeklerle bol bol vakit geçirildi. Program kapsamında OSB’nin bakımını üstlendiği hayvanlara mama bağışında bulunan kişi ve firmalara teşekkür sertifikası verildi. ÖĞRENCİLERDEN SAHİPLENME SÖZÜ ALDI GEBKİM Kimya İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, hayvanların sadece bir gün değil her gün ilgi ve sevgiye ihtiyaçları olduğunu belirterek GEBKİM MTAL öğrencilerinden OSB’de bakımını üstlendikleri köpeklere bir isim vermeleri ve sahiplenmeleri sözünü aldı.    
GEBKİM OSB Yönetimi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenledi. Etkinlik kapsamında OSB’deki 98 köpeğin gıdadan sağlığa tüm ihtiyaçlarını üstlendi.

GEBKİM, modern altyapısı, çevreye ve tüm canlılara saygılı üretim vizyonu, sosyal imkânları ve donatıları ile örnek bir ihtisas OSB yapılanması oluşturuyor. Kocaeli’nde yer alan GEBKİM Kimya İhtisas OSB, hayvanlara yaklaşımıyla da sektörde rol model olmaya devam ediyor. OSB’ye kayıtlı 98 köpeğin gıdadan sağlığa tüm ihtiyaçları GEBKİM tarafından karşılanıyor. Yaşam hakkının tüm canlılar için kutsal olduğunu belirten GEBKİM OSB Yönetimi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenledi. Etkinlik kapsamında mama bağışında bulunan firmalara teşekkür sertifikası verildi. 

 

 

 

GEBKİM OSB, HAYVANLARI UNUTMADI

Türkiye’nin ilk kimya ihtisas OSB’si olarak alanında özel bir konumda bulunan GEBKİM OSB, üretim ve ihracat şampiyonu firmalar yanında 98 köpeğe de ev sahipliği yapıyor. OSB’deki mesaileri karşılığında gıda, sağlık ve bakım ihtiyaçları giderilen ve bol miktarda sevgi alan bu sevimli köpeklerden sadece mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri bekleniyor. Sağlık taramalarına ve acil müdahaleye uygun bakım merkezi, veteriner hizmeti, 11 besleme noktası ve onlarca köpek yuvası, OSB’deki 98 köpek için 7/24 hizmet veriyor.  GEBKİM OSB’nin bu sevimli dostları için 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenlendi. GEBKİM Kimya İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Yönetim Kurulu Üyeleri, OSB’de yer alan şirketlerin üst düzey yöneticileri ve çalışanları ile GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin de katıldığı programda köpeklerle bol bol vakit geçirildi. Program kapsamında OSB’nin bakımını üstlendiği hayvanlara mama bağışında bulunan kişi ve firmalara teşekkür sertifikası verildi.

ÖĞRENCİLERDEN SAHİPLENME SÖZÜ ALDI

GEBKİM Kimya İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, hayvanların sadece bir gün değil her gün ilgi ve sevgiye ihtiyaçları olduğunu belirterek GEBKİM MTAL öğrencilerinden OSB’de bakımını üstlendikleri köpeklere bir isim vermeleri ve sahiplenmeleri sözünü aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.