Gebze AGD, Kaymakam Güler’e gitti!

Gebze 22.11.2019 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze AGD, Kaymakam Güler’e gitti!

Gebze Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, İlçe Yöneticileri; Abdullah As, Duran Ateş, Oktay Karataş, Furkan Özçelik ve Okan Karataş Kaymakam Mustafa Güler’e ziyarette bulundular. Gebze Anadolu Gençlik Derneği nezaket ziyaretleri kapsamında Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Ziyarette derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Dernek Üyeleri Kaymakam Mustafa Güler’e Türkiye genelinde gerçekleştirilen Siyer-i Nebi sınavı ile alakalı sunum yaptıktan sonra 31 Aralık 2019 tarihinde Osman Hamdi Bey Kültür merkezinde gerçekleştirilecek olan Mekke'nin Fethi ve Siyer-i Nebi ödül töreni programına davette bulundular. Karşılıklı fikir alışverişinin olduğu ziyaretin sonunda Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Mehmet Coşkun ve üyeler Kaymakam Mustafa Güler’e kendisinin isminin yazılı olduğu bir tablo takdim ettiler. Kaymakam Mustafa Güler dernek başkanına ve yöneticilerine gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten ötürü teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.  

Gebze Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, İlçe Yöneticileri; Abdullah As, Duran Ateş, Oktay Karataş, Furkan Özçelik ve Okan Karataş Kaymakam Mustafa Güler’e ziyarette bulundular.

Gebze Anadolu Gençlik Derneği nezaket ziyaretleri kapsamında Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Ziyarette derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Dernek Üyeleri Kaymakam Mustafa Güler’e Türkiye genelinde gerçekleştirilen Siyer-i Nebi sınavı ile alakalı sunum yaptıktan sonra 31 Aralık 2019 tarihinde Osman Hamdi Bey Kültür merkezinde gerçekleştirilecek olan Mekke'nin Fethi ve Siyer-i Nebi ödül töreni programına davette bulundular. Karşılıklı fikir alışverişinin olduğu ziyaretin sonunda Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Mehmet Coşkun ve üyeler Kaymakam Mustafa Güler’e kendisinin isminin yazılı olduğu bir tablo takdim ettiler. Kaymakam Mustafa Güler dernek başkanına ve yöneticilerine gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten ötürü teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.