GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze Anadolu Lisesi öğrencileri bilinçlendi!

Gebze 09.10.2019 - 08:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Anadolu Lisesi öğrencileri bilinçlendi!

Gebze Anadolu Lisesi öğrencilerine Kocaeli AKUT Ekibi tarafından düzenlenen eğitime tüm öğrenciler katılırken, okul yönetiminin yaptığı bu çalışma öğrenci velilerinin takdirini topladı. Türkiye’nin arama kurtarma konusunda ilk sivil toplum örgütü olan AKUT Kocaeli Ekibi, Gebze Anadolu Lisesi öğrencilerine deprem konularında eğitim verdi. Eğitim süresince öğrencilerin dikkatle izlemesi gözden kaçmadı. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitim seminerine Gebze Anadolu Lisesi öğrencileri eksiksiz katılırken, Eğitimi AKUT Kocaeli Ekip Lideri Abdurrahman EKE, Kocaeli AKUT seminer birimi gönüllüleri Oktay Zafer ve Esengül Demirci verdi. SEMİNERLERİMİZ SÜRECEK AKUT Kocaeli Ekip Lideri ve seminer birimi sorumlusu Abdurrahman EKE eğitim ve bilgilendirme seminerinde yaptığı konuşmada, "AKUT Kocaeli ekibi olarak, köy ve merkez okullarımızda öğrencilerimize yönelik depremden önce, deprem esnasında ve depremden sonra neler yapmaları gerektiği noktasında uygulamalı olarak seminerlerimiz devam ediyor.”  dedi. VELİLERDEN MÜDÜRE TEŞEKKÜR Gebze Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çarıklıoğlu, seminerin çok yararlı geçtiğini, tüm öğrencilerin eksiksiz katıldığını belirterek, AKUT Kocaeli Birimi'ne ve organizasyonda büyük katkısı olan Okul Müdür Yardımcısı Melin Keçeci’ye teşekkür etti. Eğitim sonrası bazı öğrenci velileri bizzat okula gelerek okul yönetimine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı bizzat teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Gebze Anadolu Lisesi öğrencilerine Kocaeli AKUT Ekibi tarafından düzenlenen eğitime tüm öğrenciler katılırken, okul yönetiminin yaptığı bu çalışma öğrenci velilerinin takdirini topladı.

Türkiye’nin arama kurtarma konusunda ilk sivil toplum örgütü olan AKUT Kocaeli Ekibi, Gebze Anadolu Lisesi öğrencilerine deprem konularında eğitim verdi. Eğitim süresince öğrencilerin dikkatle izlemesi gözden kaçmadı. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitim seminerine Gebze Anadolu Lisesi öğrencileri eksiksiz katılırken, Eğitimi AKUT Kocaeli Ekip Lideri Abdurrahman EKE, Kocaeli AKUT seminer birimi gönüllüleri Oktay Zafer ve Esengül Demirci verdi.

SEMİNERLERİMİZ SÜRECEK

AKUT Kocaeli Ekip Lideri ve seminer birimi sorumlusu Abdurrahman EKE eğitim ve bilgilendirme seminerinde yaptığı konuşmada, "AKUT Kocaeli ekibi olarak, köy ve merkez okullarımızda öğrencilerimize yönelik depremden önce, deprem esnasında ve depremden sonra neler yapmaları gerektiği noktasında uygulamalı olarak seminerlerimiz devam ediyor.”  dedi.

VELİLERDEN MÜDÜRE TEŞEKKÜR

Gebze Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çarıklıoğlu, seminerin çok yararlı geçtiğini, tüm öğrencilerin eksiksiz katıldığını belirterek, AKUT Kocaeli Birimi'ne ve organizasyonda büyük katkısı olan Okul Müdür Yardımcısı Melin Keçeci’ye teşekkür etti. Eğitim sonrası bazı öğrenci velileri bizzat okula gelerek okul yönetimine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı bizzat teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.