Gebze Bütçesi 390 Milyon TL

Gebze 16.10.2017 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Bütçesi 390 Milyon TL

Ekim Ayı 2.Otumunu gerçekleştiren Gebze Belediyesi Meclisi’nde 2018 yılı bütçesi 390 Milyon TL olarak belirlendi

O KİTAP TAMAMLANDI Gebze Belediyesi 2018 yılı bütçesini gelir ve giderde 390 Milyon TL olarak açıkladı. Marka Şehir Gebze’ye ayrılan dev bütçenin ağırlığını yatırım kalemleri oluşturuyor. Toplantıda Başkan Köşker, Çoban Mustafa Paşa’nın vakfiyesiyle ilgili hazırladıkları kitabı da tanıttı. Gebze Belediyesi eki ayı meclisi ikinci oturumu bugün yapıldı. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlık etti. Yoklama-açılış ile başlayan mecliste 03 Ekim 2017 tarihli meclis birleşimine ait karar özetlerinin okunması ve oylanması ile devam edildi. Meclisin birinci maddesi Gebze Belediyesi 2015-2019 Stratejik Plan Revizyonu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okundu. Meclis toplantısında Gebze Belediyesi 2018 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı. Buna göre Gebze Belediyesi’nin bütçesi gelir ve giderde 390 Milyon TL olarak belirlendi. Meclis toplantısının başında söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker önemli bir açıklama yaptı. Gebze için büyük önem taşıyan ve tarihi değerlerimiz arasında önemli yer tutan Çoban Mustafa Paşa’nın vakfiyesi ile ilgili geniş bir çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Köşker, yapılan çalışmanın kitaplaştırılarak nihayete ulaştığını söyledi. Mardin Artuklu Üniversitesi’nden önemli bir akademisyenle geniş kapsamlı çalışma yaptıklarını dile getiren Köşker, Fatih’in Fermanları kitabından sonra önemli bir eserin de Gebze Külliyatına kazandırıldığını açıkladı.   GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI   Gündemin ikinci maddesi Gebze Belediyesi 2018 Mali Yılı Performans Programı ile ilgili Plan Bütçe Komisyonu raporu okunarak oyçokluğuyla kabul edildi. Meclisin üçüncü maddesi Gebze Belediyesi 2018 Mali Yılı Bütçesi ve buna bağlı olarak gelir tarifesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okunarak oyçokluğuyla kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesi Özel güvenlik hizmet alımı işinin sari olarak yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okunarak oyçokluğuyla kabul edildi. Gebzespor’a 650 bin TL nakdi yardım talebi oybirliği ile kabul edildi. İmar komisyon raporu okunarak oybirliğiyle kabul edildi.    
Ekim Ayı 2.Otumunu gerçekleştiren Gebze Belediyesi Meclisi’nde 2018 yılı bütçesi 390 Milyon TL olarak belirlendi

O KİTAP TAMAMLANDI

Gebze Belediyesi 2018 yılı bütçesini gelir ve giderde 390 Milyon TL olarak açıkladı. Marka Şehir Gebze’ye ayrılan dev bütçenin ağırlığını yatırım kalemleri oluşturuyor. Toplantıda Başkan Köşker, Çoban Mustafa Paşa’nın vakfiyesiyle ilgili hazırladıkları kitabı da tanıttı.

Gebze Belediyesi eki ayı meclisi ikinci oturumu bugün yapıldı. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlık etti. Yoklama-açılış ile başlayan mecliste 03 Ekim 2017 tarihli meclis birleşimine ait karar özetlerinin okunması ve oylanması ile devam edildi. Meclisin birinci maddesi Gebze Belediyesi 2015-2019 Stratejik Plan Revizyonu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okundu. Meclis toplantısında Gebze Belediyesi 2018 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı. Buna göre Gebze Belediyesi’nin bütçesi gelir ve giderde 390 Milyon TL olarak belirlendi. Meclis toplantısının başında söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker önemli bir açıklama yaptı. Gebze için büyük önem taşıyan ve tarihi değerlerimiz arasında önemli yer tutan Çoban Mustafa Paşa’nın vakfiyesi ile ilgili geniş bir çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Köşker, yapılan çalışmanın kitaplaştırılarak nihayete ulaştığını söyledi. Mardin Artuklu Üniversitesi’nden önemli bir akademisyenle geniş kapsamlı çalışma yaptıklarını dile getiren Köşker, Fatih’in Fermanları kitabından sonra önemli bir eserin de Gebze Külliyatına kazandırıldığını açıkladı.

 

GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI

 

Gündemin ikinci maddesi Gebze Belediyesi 2018 Mali Yılı Performans Programı ile ilgili Plan Bütçe Komisyonu raporu okunarak oyçokluğuyla kabul edildi.

Meclisin üçüncü maddesi Gebze Belediyesi 2018 Mali Yılı Bütçesi ve buna bağlı olarak gelir tarifesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okunarak oyçokluğuyla kabul edildi.

Gündemin dördüncü maddesi Özel güvenlik hizmet alımı işinin sari olarak yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okunarak oyçokluğuyla kabul edildi. Gebzespor’a 650 bin TL nakdi yardım talebi oybirliği ile kabul edildi. İmar komisyon raporu okunarak oybirliğiyle kabul edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.