GEBZE CENTER’DAN MÜZİK VE EĞLENCE ŞÖLENİ

Gebze 09.08.2017 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE CENTER’DAN MÜZİK VE EĞLENCE ŞÖLENİ

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, Ağustos’ta da birbirinden keyifli etkinliklere imza atıyor.

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, Ağustos’ta da birbirinden keyifli etkinliklere imza atıyor. Ağustos ayı boyunca, her hafta sonu çocuklar atölye çalışmalarında çeşitli faaliyetlere katılma fırsatı bulacak. Diğer ziyaretçiler ise trio dinletiler eşliğinde keyifli saatler geçirebilecek. Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı Gebzeliler için gerçekleştirdiği etkinliklerine Ağustos ayında da hız kesmeden devam ediyor. Gebze Center, Ağustos ayı boyunca her hafta sonu, keman, akordeon, kontrbas, flüt, gitar gibi enstrümanların keyifli ezgilerinden oluşan trio dinletileri ile misafirlerini ağırlayacak. Ayrıca, yine her hafta sonları 14.00-17.00 saatleri arasında çocuklar için kurulacak etkinlik alanında birbirinden eğlenceli ve öğretici atölye çalışmalarıyla pek çok özel organizasyona imza atacak.  Kurulacak etkinlik alanında çocuklar, “T-Shirt Tasarlama”, “Ahşap Balık Boyama”, “Ahtapot Magnet Yapımı”, “Uçurtma”, “Rüzgar Çanı”, “Plaj çantası”, “Gemi Maket”, “Yelpaze Yapımı” gibi atölye çalışmalarıyla bir yandan eğlenirken, diğer yandan yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacaklar. Gebze Center, birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinlikleriyle ağustos ayı programına tüm Gebzelileri bekliyor. 
Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, Ağustos’ta da birbirinden keyifli etkinliklere imza atıyor.

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, Ağustos’ta da birbirinden keyifli etkinliklere imza atıyor. Ağustos ayı boyunca, her hafta sonu çocuklar atölye çalışmalarında çeşitli faaliyetlere katılma fırsatı bulacak. Diğer ziyaretçiler ise trio dinletiler eşliğinde keyifli saatler geçirebilecek.

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı Gebzeliler için gerçekleştirdiği etkinliklerine Ağustos ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Center, Ağustos ayı boyunca her hafta sonu, keman, akordeon, kontrbas, flüt, gitar gibi enstrümanların keyifli ezgilerinden oluşan trio dinletileri ile misafirlerini ağırlayacak. Ayrıca, yine her hafta sonları 14.00-17.00 saatleri arasında çocuklar için kurulacak etkinlik alanında birbirinden eğlenceli ve öğretici atölye çalışmalarıyla pek çok özel organizasyona imza atacak.  Kurulacak etkinlik alanında çocuklar, “T-Shirt Tasarlama”, “Ahşap Balık Boyama”, “Ahtapot Magnet Yapımı”, “Uçurtma”, “Rüzgar Çanı”, “Plaj çantası”, “Gemi Maket”, “Yelpaze Yapımı” gibi atölye çalışmalarıyla bir yandan eğlenirken, diğer yandan yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacaklar. Gebze Center, birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinlikleriyle ağustos ayı programına tüm Gebzelileri bekliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.