GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze’de bir kahvehane daha kapandı

Gebze 05.10.2020 - 20:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de bir kahvehane daha kapandı

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşrioğlu, okey, tavla, kağıt oyunlarının yasaklarının halen kaldırılmaması nedeni ile Gebze’de bir kahvehanenin daha kapandığını açıkladı.  Dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle, 16 Mart 2020 tarihi itibariyle İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliğine göndermiş olduğu genelge ile kahvehane, kıraathane, kafe, kafeterya, internet kafe, playstation ve oyun salonları geçici süreliğine kapatılmış, 1 Haziran 2020 itibariyle de kahvehane, kıraathane, kafe, kafeterya, işyerleri tekrar açılmış fakat kahvehane, kıraathane işyerlerinde okey, tavla, kağıt oyunları oynatılması geçici olarak kısıtlanmıştı.  YASAKLARA DAYANAMADI Beşiroğlu, 1 Haziran 2020’de açılan kahvehanelerde oyun oynatılmadığı için müşteri gelmediğini iddia eden kahveciler günlük masraflarını da çıkaramadıklarını her fırsatta dile getiriyordu. Gebzeli esnaflar olarak ekonomik açıdan oldukça zor bir süreçten geçtiklerini belirten Kahveciler ve Esnaf Odası Gebze Şube Başkanı Barış Beşiroğlu, Gebze’de yasaklara dayanamayan bir kahvehanecinin kıraathanesini kapattığını açıkladı. KAHVEHANELERDE GELİR YOK! Beşiroğlu yaptığı açıklamada, “Evet, bir kahveci esnaf abimiz daha maalesef ki dayanamayarak işletmesini kapatmış durumda. Şimdi devletimizin vermiş oldu 25 bin TL esnaf destek kredisini geri ödeyebilmek için iş aramakta. Almış olduğu kredi bugüne kadarki giderlerini anca karşıladı iş yapmayan kahvenin kirasını, BAĞ-KUR’unu ödedi. Gelir yok, gideri durdurabilene aşk olsun” ifadelerine yer verdi.

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşrioğlu, okey, tavla, kağıt oyunlarının yasaklarının halen kaldırılmaması nedeni ile Gebze’de bir kahvehanenin daha kapandığını açıkladı. 
Dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle, 16 Mart 2020 tarihi itibariyle İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliğine göndermiş olduğu genelge ile kahvehane, kıraathane, kafe, kafeterya, internet kafe, playstation ve oyun salonları geçici süreliğine kapatılmış, 1 Haziran 2020 itibariyle de kahvehane, kıraathane, kafe, kafeterya, işyerleri tekrar açılmış fakat kahvehane, kıraathane işyerlerinde okey, tavla, kağıt oyunları oynatılması geçici olarak kısıtlanmıştı. 
YASAKLARA DAYANAMADI
Beşiroğlu, 1 Haziran 2020’de açılan kahvehanelerde oyun oynatılmadığı için müşteri gelmediğini iddia eden kahveciler günlük masraflarını da çıkaramadıklarını her fırsatta dile getiriyordu. Gebzeli esnaflar olarak ekonomik açıdan oldukça zor bir süreçten geçtiklerini belirten Kahveciler ve Esnaf Odası Gebze Şube Başkanı Barış Beşiroğlu, Gebze’de yasaklara dayanamayan bir kahvehanecinin kıraathanesini kapattığını açıkladı.
KAHVEHANELERDE GELİR YOK!
Beşiroğlu yaptığı açıklamada, “Evet, bir kahveci esnaf abimiz daha maalesef ki dayanamayarak işletmesini kapatmış durumda. Şimdi devletimizin vermiş oldu 25 bin TL esnaf destek kredisini geri ödeyebilmek için iş aramakta. Almış olduğu kredi bugüne kadarki giderlerini anca karşıladı iş yapmayan kahvenin kirasını, BAĞ-KUR’unu ödedi. Gelir yok, gideri durdurabilene aşk olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.