Gebze’ de Çekilen İlk Klip Ramazan ZOR’ dan

Gebze 17.05.2018 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’ de Çekilen İlk Klip Ramazan ZOR’ dan

Afrin kahramanlarına bestelediği “Afrin Kartalı“ adlı eseri ile milyonların duygularına tercüman olan Türk Müziği Sanatçısı Ramazan ZOR, bu kez de Peygamber efendimize (S.A.V.) yaptığı besteyle ruhlara ramazan şerbeti sunuyor. Gebze’nin tarihi ve kültürel güzellikleriyle sunulan, sözleri Ali Ulvi KURUCU ’ya ait olan “EFENDİM” adlı esere ait klip kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi. Eseri, uzun yıllar üzerinde emeği bulunan ve geçtiğimiz günlerde rahmetli olan Rafet MENEKŞE Hoca’ya ithaf ettiğini ifade eden Ramazan ZOR; Esere ait klibin oluşmasında katkısı olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine, Gebze Belediye Başkanı Sayın Adnan KÖŞKER’e, Yönetmen Ersin ÇETİN’e, Hattat Hüseyin KUZU’ ya, aranjör ve düzenlemede bulunan Erhan BOZ’ a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini vurguladı. ESERİN YOU TUBE LİNKİ: https://www.youtube.com/watch?v=ASUt-rFm0cc

Afrin kahramanlarına bestelediği “Afrin Kartalı“ adlı eseri ile milyonların duygularına tercüman olan Türk Müziği Sanatçısı Ramazan ZOR, bu kez de Peygamber efendimize (S.A.V.) yaptığı besteyle ruhlara ramazan şerbeti sunuyor.
Gebze’nin tarihi ve kültürel güzellikleriyle sunulan, sözleri Ali Ulvi KURUCU ’ya ait olan “EFENDİM” adlı esere ait klip kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi. Eseri, uzun yıllar üzerinde emeği bulunan ve geçtiğimiz günlerde rahmetli olan Rafet MENEKŞE Hoca’ya ithaf ettiğini ifade eden Ramazan ZOR; Esere ait klibin oluşmasında katkısı olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine, Gebze Belediye Başkanı Sayın Adnan KÖŞKER’e, Yönetmen Ersin ÇETİN’e, Hattat Hüseyin KUZU’ ya, aranjör ve düzenlemede bulunan Erhan BOZ’ a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini vurguladı.

ESERİN YOU TUBE LİNKİ:
https://www.youtube.com/watch?v=ASUt-rFm0cc

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.