GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze’de kapalı pazar yerleri vatandaşlara açıldı

Gebze 08.10.2020 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de kapalı pazar yerleri vatandaşlara açıldı

Gebze Belediyesi vatandaşların araçlarının dolu yağışından zarar görmemesi için kapalı pazar yerlerini otopark için vatandaşların hizmetine sundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası vatandaşlar doludan zarar görmemesi için araçlarını kapalı otoparklara bıraktı. Otoparkların dolması üzerine bazı vatandaşlar otomobillerini köprülü kavşak, üst geçit ve viyadük altlarına park ederek önlem almaya çalıştı. Gebze Belediyesi ise gelen talep üzerine kapalı pazar yerlerini otopark için vatandaşların hizmetine sundu. Bazı kişilerin de araçlarının üstünü halı, kilim, karton ve hava kabarcıklı naylonla örttüğü görüldü. Meteorolojik tahminlere göre, kentte sağanak ve dolunun akşam saatlerinde başlaması bekleniyor.

Gebze Belediyesi vatandaşların araçlarının dolu yağışından zarar görmemesi için kapalı pazar yerlerini otopark için vatandaşların hizmetine sundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası vatandaşlar doludan zarar görmemesi için araçlarını kapalı otoparklara bıraktı. Otoparkların dolması üzerine bazı vatandaşlar otomobillerini köprülü kavşak, üst geçit ve viyadük altlarına park ederek önlem almaya çalıştı. Gebze Belediyesi ise gelen talep üzerine kapalı pazar yerlerini otopark için vatandaşların hizmetine sundu. Bazı kişilerin de araçlarının üstünü halı, kilim, karton ve hava kabarcıklı naylonla örttüğü görüldü. Meteorolojik tahminlere göre, kentte sağanak ve dolunun akşam saatlerinde başlaması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.