Gebze’de kurumlar işbirliği yapacak!

Gebze 30.01.2020 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de kurumlar işbirliği yapacak!

“İlçe Hayat Boyu Öğrenme” Komisyonu toplantısı Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ihtiyaç duyulan kursların açılması için kurumların işbirliği yapmasına karar verildi. “İlçe Hayat Boyu Öğrenme” Komisyonu toplantısı Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında ilçedeki resmî, özel kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenmede iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, hayat boyu öğrenme etkinliklerini birlikte planlamak ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek, verimliliği artırmak amacıyla toplandı. AYDIN BRİFİNG VERDİ Gebze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Aydın’ın kurum çalışmalarının değerlendirilmesine yönelik sunumu ile başlayan toplantı ilçe yöneticilerinin fikir alış verişi ile devam etmiştir. Toplantı sonucunda özellikle okuma-yazma kurslarına katılımın sağlanması, istihdama yönelik mesleki ve teknik kursların daha fazla açılması, ihtiyaç duyulan farklı yerlerde kursların açılabilmesi adına kurumlar arası iş birliği yapılması kararlaştırıldı. 

“İlçe Hayat Boyu Öğrenme” Komisyonu toplantısı Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ihtiyaç duyulan kursların açılması için kurumların işbirliği yapmasına karar verildi.

“İlçe Hayat Boyu Öğrenme” Komisyonu toplantısı Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında ilçedeki resmî, özel kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenmede iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, hayat boyu öğrenme etkinliklerini birlikte planlamak ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek, verimliliği artırmak amacıyla toplandı.

AYDIN BRİFİNG VERDİ

Gebze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Aydın’ın kurum çalışmalarının değerlendirilmesine yönelik sunumu ile başlayan toplantı ilçe yöneticilerinin fikir alış verişi ile devam etmiştir. Toplantı sonucunda özellikle okuma-yazma kurslarına katılımın sağlanması, istihdama yönelik mesleki ve teknik kursların daha fazla açılması, ihtiyaç duyulan farklı yerlerde kursların açılabilmesi adına kurumlar arası iş birliği yapılması kararlaştırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.