Gebze’de siyasiler bu ziyareti konuşuyor

Gebze 11.08.2020 - 16:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de siyasiler bu ziyareti konuşuyor

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, bağımsız aday olarak girdiği yerel seçimde aldığı sonuçla yıldızı parlayan Serap Çakır’ı ziyaret etti. Ziyaret Gebze siyasetinde birçok soruyu da beraberinde getirdi. 26 Temmuz 2020 tarihinde yapılan ilk olağan kongrede seçilmiş ilçe başkanı olan Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, sürpriz hamleleriyle Gebze siyasetine damga vurmaya başladı. Osmanoğlu, siyasi işler başkanı Hasan Arabacı ile birlikte 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gebze Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Serap Çakır’ı ziyaret etti. Seçimlerde 16 bin oy alarak dengeleri değiştiren, aldığı sonuçla yıldızı parlayan Serap Çakır’a kongrelerine katıldığı için teşekkür eden Osmanoğlu’nun ziyareti merak uyandırdı. Bilindiği üzere Gelecek Partisi’nin kongresine katılanlar arasında Serap Çakır’ın yer alması oldukça dikkat çekmiş ve “Serap Çakır Gelecek Partisi’ne mi katılıyor” diye kamuoyunda yankı bulmuştu.

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, bağımsız aday olarak girdiği yerel seçimde aldığı sonuçla yıldızı parlayan Serap Çakır’ı ziyaret etti. Ziyaret Gebze siyasetinde birçok soruyu da beraberinde getirdi.

26 Temmuz 2020 tarihinde yapılan ilk olağan kongrede seçilmiş ilçe başkanı olan Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, sürpriz hamleleriyle Gebze siyasetine damga vurmaya başladı. Osmanoğlu, siyasi işler başkanı Hasan Arabacı ile birlikte 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gebze Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Serap Çakır’ı ziyaret etti. Seçimlerde 16 bin oy alarak dengeleri değiştiren, aldığı sonuçla yıldızı parlayan Serap Çakır’a kongrelerine katıldığı için teşekkür eden Osmanoğlu’nun ziyareti merak uyandırdı. Bilindiği üzere Gelecek Partisi’nin kongresine katılanlar arasında Serap Çakır’ın yer alması oldukça dikkat çekmiş ve “Serap Çakır Gelecek Partisi’ne mi katılıyor” diye kamuoyunda yankı bulmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.