Gebze Karate ‘10’ numara!

Spor 28.09.2016 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Karate ‘10’ numara!

Rize’de yapılan Karadeniz-Hazar Ülkeleri karate Turnuvası’nda Milli Takım adına mücadele eden Gebzeli 10 Sporcumuz muhteşem bir başarıya imza atarak madalyaları topladı. Gebzeli karateciler kazandıkça, ülkemize de kazandırmaya devam ediyor.

  Bu yıl ülkemizin ev sahipliğinde yapılan Karadeniz-Hazar Ülkeleri Karate Turnuvası’nda Gebzeli Milli Sporcularımız muhteşem bir başarıya daha imza attı. Rize’de yapılan Karadeniz-Hazar Ülkeleri Karate Turnuvası’nda 6 Ülkeden 1200 sporcu katıldı. Gebze Karate Do Spor Kulübü’nden Milli Takıma davet edilen 10 sporcumuz her zaman ki gibi muhteşem maçlar çıkartarak ülkemize 10 Madalya kazandırdı. 10’da 10 yapan Gebzeli Karateciler, Milli Takımın can damarı olduklarını da bir kez daha göstermiş oldu. GEBZE KARATE TÜRKİYE’YE KAZANDIRIYOR Türkiye’nin en iyi alt yapısına sahip, Karate’nin markası olan Gebze Karate Do, Milli Takıma sporcu yetiştirmeye devam ederken, Madalyaları da beraberinde getiriyor. Teknik Direktör Adnan Şamdan ve öğrencileri Türkiye’ye 3 Altın, 2 Gümüş, 5 Bronz madalya kazandırdı. İlleri bile geride bırakarak Milli Takıma rekor sayıda sporcu veren Teknik Direktör Adnan Şamdan, sporcuların başarılı dönmesinden dolayı da bir hayli memnun kaldı. Avrupa Şampiyonası öncesi turnuvanın kendileri için iyi bir hazırlık olduğunu ifade eden Şamdan, 10’da 10 yaparak önemli bir başarıya daha imza attıklarını ve Ay Yıldızlı bayrağımızı dünyanın her yerinde dalgalandırmaya devam edeceklerini söyledi. Turnuva öncesi Muş bölgesi antrenörlerinden Mehmet Topal ve öğrencisi 12 Yaş Balkan Şampiyonu Muhammed Taha Yıldırım'ın, şampiyonaya katılmak için çıktıkları yolda trafik kazası geçirdikleri trafik kazası sonucu küçük Taha’nın hayatını kaybetmesi üzerine Teknik Direktör Adnan Şamdan da baş sağlığı dileklerini iletti. DERECE YAPAN SPORCULARIMIZ BİRİNCİLER: Ayca Düzgel, Gizem Öztürk, Kutay Gökalp İKİNCİLER:Taylan Cemal Sakin, Beyza Coşkun, Adem Erdem Mazlum ÜÇÜNCÜLER:Ceren Şınık, Berke Ertan, Furkan Sertel, Tuba Coşkun,
Rize’de yapılan Karadeniz-Hazar Ülkeleri karate Turnuvası’nda Milli Takım adına mücadele eden Gebzeli 10 Sporcumuz muhteşem bir başarıya imza atarak madalyaları topladı. Gebzeli karateciler kazandıkça, ülkemize de kazandırmaya devam ediyor.

 

Bu yıl ülkemizin ev sahipliğinde yapılan Karadeniz-Hazar Ülkeleri Karate Turnuvası’nda Gebzeli Milli Sporcularımız muhteşem bir başarıya daha imza attı. Rize’de yapılan Karadeniz-Hazar Ülkeleri Karate Turnuvası’nda 6 Ülkeden 1200 sporcu katıldı. Gebze Karate Do Spor Kulübü’nden Milli Takıma davet edilen 10 sporcumuz her zaman ki gibi muhteşem maçlar çıkartarak ülkemize 10 Madalya kazandırdı. 10’da 10 yapan Gebzeli Karateciler, Milli Takımın can damarı olduklarını da bir kez daha göstermiş oldu.

GEBZE KARATE TÜRKİYE’YE KAZANDIRIYOR

Türkiye’nin en iyi alt yapısına sahip, Karate’nin markası olan Gebze Karate Do, Milli Takıma sporcu yetiştirmeye devam ederken, Madalyaları da beraberinde getiriyor. Teknik Direktör Adnan Şamdan ve öğrencileri Türkiye’ye 3 Altın, 2 Gümüş, 5 Bronz madalya kazandırdı. İlleri bile geride bırakarak Milli Takıma rekor sayıda sporcu veren Teknik Direktör Adnan Şamdan, sporcuların başarılı dönmesinden dolayı da bir hayli memnun kaldı. Avrupa Şampiyonası öncesi turnuvanın kendileri için iyi bir hazırlık olduğunu ifade eden Şamdan, 10’da 10 yaparak önemli bir başarıya daha imza attıklarını ve Ay Yıldızlı bayrağımızı dünyanın her yerinde dalgalandırmaya devam edeceklerini söyledi. Turnuva öncesi Muş bölgesi antrenörlerinden Mehmet Topal ve öğrencisi 12 Yaş Balkan Şampiyonu Muhammed Taha Yıldırım'ın, şampiyonaya katılmak için çıktıkları yolda trafik kazası geçirdikleri trafik kazası sonucu küçük Taha’nın hayatını kaybetmesi üzerine Teknik Direktör Adnan Şamdan da baş sağlığı dileklerini iletti.

DERECE YAPAN SPORCULARIMIZ

BİRİNCİLER: Ayca Düzgel, Gizem Öztürk, Kutay Gökalp

İKİNCİLER:Taylan Cemal Sakin, Beyza Coşkun, Adem Erdem Mazlum

ÜÇÜNCÜLER:Ceren Şınık, Berke Ertan, Furkan Sertel, Tuba Coşkun,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.