Gebze, Kartal’ı avlayacak

Gebze 25.03.2017 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze, Kartal’ı avlayacak

  Şampiyonluğu başka bir sezona erteleyen Gebzespor, hedefine ulaşamasa da kazanması gerektiği bir maça çıkıyor. Hiç değilse ligi 2’inci sırada bitirmek isteyen Menekşe, bu çerçevede konuk edeceği Kartal Bulvar’ı mağlup etmek amacında. İlk maçı 3-1 kazanan Menekşe rövanşı da vermek istemiyor. Yarın ki mücadele saat 15.00’de başlayacak. HEDEF 51 PUAN Bölgesel Amatör Lig(BAL) 12. Grup’ta 42 puanla 2.sırada bulunan Gebzespor, 24’üncü hafta maçında son haftaların başarılı takımı Kartal Bulvar’ı misafir edecek. Bu sezon Ergene Velimeşe’ye şampiyonluğu kaptırmanın üzüntüsünü yaşayan Mor-Menekşeler, ligi 2’inci bitirme hedefi doğrultusunda son 3 maçını kazanıp öyle sezona veda etmek istiyor. 3-1’lik galibiyetin rövanşını vermek istemeyen ve 3 puana odaklanan Gebzespor’da sakat olan Caner, Hakan Doğan ve Mustafa Ertuğ forma giyemeyecek. Yarın Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

 

Şampiyonluğu başka bir sezona erteleyen Gebzespor, hedefine ulaşamasa da kazanması gerektiği bir maça çıkıyor. Hiç değilse ligi 2’inci sırada bitirmek isteyen Menekşe, bu çerçevede konuk edeceği Kartal Bulvar’ı mağlup etmek amacında. İlk maçı 3-1 kazanan Menekşe rövanşı da vermek istemiyor. Yarın ki mücadele saat 15.00’de başlayacak.

HEDEF 51 PUAN

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 12. Grup’ta 42 puanla 2.sırada bulunan Gebzespor, 24’üncü hafta maçında son haftaların başarılı takımı Kartal Bulvar’ı misafir edecek. Bu sezon Ergene Velimeşe’ye şampiyonluğu kaptırmanın üzüntüsünü yaşayan Mor-Menekşeler, ligi 2’inci bitirme hedefi doğrultusunda son 3 maçını kazanıp öyle sezona veda etmek istiyor.

3-1’lik galibiyetin rövanşını vermek istemeyen ve 3 puana odaklanan Gebzespor’da sakat olan Caner, Hakan Doğan ve Mustafa Ertuğ forma giyemeyecek. Yarın Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.