Gebze Kültür Merkezi kapılarını açıyor!

Gebze 16.10.2020 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Kültür Merkezi kapılarını açıyor!

Gebze Belediyesi, pandemi sebebi ile ara verilen Gebze Kültür Merkezi’ndeki etkinliklerin kısa zaman içinde yeniden başlayacağını duyurdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını sebebiyle tiyatroların kapatılması ve açık hava etkinliklerinin yasaklanması kararını iptal etmişti. Bakanlık vatandaşlardan gelen yoğun tepkiler sonrası, açık ve kapalı mekânlarda sahnelenecek tüm tiyatro, opera ve bale gösterilerinin yasak kapsamının dışına alındığını duyurdu. Bakanlığın kararının ardından Gebze Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Tiyatro, söyleşi, konserlerden oluşan 100 farklı etkinlikten COVID-19 pandemisi nedeniyle mahrum kalmıştık. Kültürel etkinliklerimizi özleyen Gebzelilere güzel bir haberimiz var. GKM etkinlikleri yakın bir zamanda başlıyor. Takipte kalın” Gebzelilere müjdeli haberi verdi.

Gebze Belediyesi, pandemi sebebi ile ara verilen Gebze Kültür Merkezi’ndeki etkinliklerin kısa zaman içinde yeniden başlayacağını duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını sebebiyle tiyatroların kapatılması ve açık hava etkinliklerinin yasaklanması kararını iptal etmişti. Bakanlık vatandaşlardan gelen yoğun tepkiler sonrası, açık ve kapalı mekânlarda sahnelenecek tüm tiyatro, opera ve bale gösterilerinin yasak kapsamının dışına alındığını duyurdu. Bakanlığın kararının ardından Gebze Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Tiyatro, söyleşi, konserlerden oluşan 100 farklı etkinlikten COVID-19 pandemisi nedeniyle mahrum kalmıştık. Kültürel etkinliklerimizi özleyen Gebzelilere güzel bir haberimiz var. GKM etkinlikleri yakın bir zamanda başlıyor. Takipte kalın” Gebzelilere müjdeli haberi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.