Gebze MÜSİAD Çıtayı Yükseltti

Gebze 16.02.2018 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze MÜSİAD Çıtayı Yükseltti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi tarafından düzenlenen ‘Girişimcilik ve İnovasyon’ konulu panel bölgemizde önemli bir yankı uyandırdı.

Panelde konuşmacı olarak yer alan Gebze Ticaret odası Başkanı nail Çiler’in bir kez daha Gebze’nin il olmasına ilişkin konuşması, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün üniversitenin bulunduğu konum ve gelişimi üzerine açıklamaları gerek panele katılan davetliler gerekse panel içeriğini basın yayın kuruluşlarından takip eden bölge dinamikleri “Sivil toplum kuruluşlarının bu tür seminer, panel ve toplantıları Gebze Bölgesinin eğitimde, bilimde, ticaret ve ekonomide hangi boyutta olduğunu ortaya çıkarıyor. Gebze’nin özellikle il olma mücadelesinde büyük yan etken olma özelliği taşıyor.”dedi. YILDIRIM, “ARKASI GELECEK” Ekonomistleri, eğitimcileri, sivil toplum kuruluşlarını ve siyasileri düzenledikleri panel ile bir araya getiren MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, “MÜSİAD olarak göreve geldiğim günden bugüne dek kurumun kamuoyunda etkili bir faaliyet işleyişi içinde olmasını amaç edindim. Bu nedenle gerek başka oluşumların etkinliklerinde gerekse kendi derneğimizin etkinliklerinde çıtayı hep yükseltme düşüncesindeyim. Bu tür eğitim ve ekonomi panel ve seminerlerindeki organizasyon sayısını artırmaya devam edeceğiz. Derdimiz Gebze Bölgesidir. Bölgemizin kalkınmasının dışında kişisel bir plan ve düşünce içinde olmadığımın altını çizmek isterim.”dedi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi tarafından düzenlenen ‘Girişimcilik ve İnovasyon’ konulu panel bölgemizde önemli bir yankı uyandırdı.

Panelde konuşmacı olarak yer alan Gebze Ticaret odası Başkanı nail Çiler’in bir kez daha Gebze’nin il olmasına ilişkin konuşması, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün üniversitenin bulunduğu konum ve gelişimi üzerine açıklamaları gerek panele katılan davetliler gerekse panel içeriğini basın yayın kuruluşlarından takip eden bölge dinamikleri “Sivil toplum kuruluşlarının bu tür seminer, panel ve toplantıları Gebze Bölgesinin eğitimde, bilimde, ticaret ve ekonomide hangi boyutta olduğunu ortaya çıkarıyor. Gebze’nin özellikle il olma mücadelesinde büyük yan etken olma özelliği taşıyor.”dedi.

YILDIRIM, “ARKASI GELECEK”

Ekonomistleri, eğitimcileri, sivil toplum kuruluşlarını ve siyasileri düzenledikleri panel ile bir araya getiren MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, “MÜSİAD olarak göreve geldiğim günden bugüne dek kurumun kamuoyunda etkili bir faaliyet işleyişi içinde olmasını amaç edindim. Bu nedenle gerek başka oluşumların etkinliklerinde gerekse kendi derneğimizin etkinliklerinde çıtayı hep yükseltme düşüncesindeyim. Bu tür eğitim ve ekonomi panel ve seminerlerindeki organizasyon sayısını artırmaya devam edeceğiz. Derdimiz Gebze Bölgesidir. Bölgemizin kalkınmasının dışında kişisel bir plan ve düşünce içinde olmadığımın altını çizmek isterim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.