Gebze'deki dev firmalarda üretim duracak

Gebze 25.01.2015 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gebze'deki dev firmalarda üretim duracak

Gebze'de Çayırova Boru, Kroman Çelik, Sarkuysan ve Yücel Boru gibi dev firmalarda grev kararı alındığı için üretim duracak.

Birleşik Metal Sendikası'Na bağlı işyerleri 19 Şubat'ta greve çıkma kararı aldı. Gebze'de de Çayırova Boru, Kroman Çelik, Sarkuysanve Yücel Boru gibi dev firmalarda grev kararı alındı. MESS Toplu İş Sözleşmesine imza atmayarak grev kararı alan Birleşik Metal İş Sendikası örgütlü olduğu iş yerlerine grev kararını asmaya devam ediyor. Grev için ilk ilanı 29 Ocak’ta greve çıkacak olan Bekaert’e asan Birleşik Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Hami Baltacı ve diğer yöneticiler, bu iş yerinin ardından 19 Şubat’ta greve çıkacak olan Standart Depo’ya da grev kararını astı. Kocaeli’de sendikanın örgütlü olduğu 18 fabrikada yaklaşık 8 bin işçi greve çıkarak Türk Metal Sendikası’nın imza attığı MESS Sözleşmesinin 3 yıllık olması ve işçilerin ücretlerinde iblağ ve iyileştirme yapılmamasını protesto edecek. GREVE ÇIKACAK FABRİKALAR   Greve çıkacak olan fabrikaların isimleri şöyle: İzmit’te Bekaert, Nema, Standart Depo, Gebze’de; Astom, Aperon, Arsesan, Arpek, Bosal, Cengiz Makine, Çayırova Boru, Dostel Makine, Federal Mogul Gebze, Fontana, Kroman Çelik, Makine Takım, Sarkuysan, Bchneidre Enerji, Yücel Boru.   KAYNAK: GEBZEBİR.COM
Gebze'de Çayırova Boru, Kroman Çelik, Sarkuysan ve Yücel Boru gibi dev firmalarda grev kararı alındığı için üretim duracak.

Birleşik Metal Sendikası'Na bağlı işyerleri 19 Şubat'ta greve çıkma kararı aldı. Gebze'de de Çayırova Boru, Kroman Çelik, Sarkuysanve Yücel Boru gibi dev firmalarda grev kararı alındı. MESS Toplu İş Sözleşmesine imza atmayarak grev kararı alan Birleşik Metal İş Sendikası örgütlü olduğu iş yerlerine grev kararını asmaya devam ediyor. Grev için ilk ilanı 29 Ocak’ta greve çıkacak olan Bekaert’e asan Birleşik Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Hami Baltacı ve diğer yöneticiler, bu iş yerinin ardından 19 Şubat’ta greve çıkacak olan Standart Depo’ya da grev kararını astı. Kocaeli’de sendikanın örgütlü olduğu 18 fabrikada yaklaşık 8 bin işçi greve çıkarak Türk Metal Sendikası’nın imza attığı MESS Sözleşmesinin 3 yıllık olması ve işçilerin ücretlerinde iblağ ve iyileştirme yapılmamasını protesto edecek.

GREVE ÇIKACAK FABRİKALAR

 

Greve çıkacak olan fabrikaların isimleri şöyle: İzmit’te Bekaert, Nema, Standart Depo, Gebze’de; Astom, Aperon, Arsesan, Arpek, Bosal, Cengiz Makine, Çayırova Boru, Dostel Makine, Federal Mogul Gebze, Fontana, Kroman Çelik, Makine Takım, Sarkuysan, Bchneidre Enerji, Yücel Boru.

 

KAYNAK: GEBZEBİR.COM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.