Gebzeli sağlık çalışanlarına destek..!

Gebze 06.05.2020 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli sağlık çalışanlarına destek..!

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda sağlık çalışanlarına destek devam ediyor. Henkel firması Yeni tip korona virüs salgının Türkiye’de yayılmasının ardından aldığı kararlar çerçevesinde önceki gün Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde çalışan sağlık personeline temizlik malzemesi desteğinde bulundu. Hastaneden yapılan açıklamada, “İçinde bulunduğumuz zorlu süreçte her platformda sağlık çalışanlarının yanında olan Henkel firması; hastanede kullanılmak üzere ve görev yapan tüm personele temizlik malzemesi desteği verdi. Hastanemize ve personelimize verdiği destekten dolayı Henkel firmasına şükranlarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi. EN ÜST DÜZEYDE GAYRET Henkel CEO’su Carsten Knobel konu hakkındaki görüşlerini “Henkel’de bizler, daha önce benzeri görülmemiş bu zorluk karşısında elimizden geleni yapmaya kararlıyız. Değerlerimiz doğrultusunda ve kapsamlı bir küresel dayanışma programı yoluyla katkı sağlamayı hedefliyoruz. Salgına karşı mücadelemizi hep birlikte; çalışanlarımızı ve işlerini korumak, müşterilerimize hizmeti sürdürmek ve içinde faaliyet gösterdiğimiz toplumlara destek olmak hedefiyle en üst düzeyde gayret göstererek sürdürmekteyiz.” şeklinde ifade etti.   

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda sağlık çalışanlarına destek devam ediyor.

Henkel firması Yeni tip korona virüs salgının Türkiye’de yayılmasının ardından aldığı kararlar çerçevesinde önceki gün Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde çalışan sağlık personeline temizlik malzemesi desteğinde bulundu. Hastaneden yapılan açıklamada, “İçinde bulunduğumuz zorlu süreçte her platformda sağlık çalışanlarının yanında olan Henkel firması; hastanede kullanılmak üzere ve görev yapan tüm personele temizlik malzemesi desteği verdi. Hastanemize ve personelimize verdiği destekten dolayı Henkel firmasına şükranlarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi.

EN ÜST DÜZEYDE GAYRET

Henkel CEO’su Carsten Knobel konu hakkındaki görüşlerini “Henkel’de bizler, daha önce benzeri görülmemiş bu zorluk karşısında elimizden geleni yapmaya kararlıyız. Değerlerimiz doğrultusunda ve kapsamlı bir küresel dayanışma programı yoluyla katkı sağlamayı hedefliyoruz. Salgına karşı mücadelemizi hep birlikte; çalışanlarımızı ve işlerini korumak, müşterilerimize hizmeti sürdürmek ve içinde faaliyet gösterdiğimiz toplumlara destek olmak hedefiyle en üst düzeyde gayret göstererek sürdürmekteyiz.” şeklinde ifade etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.