GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebzelilere ‘Cuma Pazarı’ müjdesi!

Gebze 15.10.2019 - 18:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzelilere ‘Cuma Pazarı’ müjdesi!

Gebze Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Oturumunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Cuma Pazarı'nın daraltılmış bir haliyle geri geleceğini açıkladı. Gebze Belediyesi'nin bugün gerçekleşen meclis toplantısında, Gebzelilerin çok yakından ilgilendiği bir konu hakkında müjde geldi. İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Özler'in gündem dışı konuşmasında, “Cuma pazarını geri istiyoruz. Kızılay Caddesi'ne yapılan katlı otoparkın bir katının pazar olarak değerlendirilmesini istiyoruz ve bir sonraki meclis için gündeme alınmasını talep ediyoruz" açıklamasında bulundu. Bunun üzerine konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise, "7 katlı otoparkın zemin katını Cuma günleri, eski pazarın biraz daraltılmış haliyle oraya kurulması konusunda Büyükşehir'le mutabakat sağladık. Karar kesinleştikten sonra Cuma pazarımız daraltılmış haliyle geri gelecek" dedi ve Cuma Pazarı konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlara müjdeyi verdi.  

Gebze Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Oturumunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Cuma Pazarı'nın daraltılmış bir haliyle geri geleceğini açıkladı.

Gebze Belediyesi'nin bugün gerçekleşen meclis toplantısında, Gebzelilerin çok yakından ilgilendiği bir konu hakkında müjde geldi. İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Özler'in gündem dışı konuşmasında, “Cuma pazarını geri istiyoruz. Kızılay Caddesi'ne yapılan katlı otoparkın bir katının pazar olarak değerlendirilmesini istiyoruz ve bir sonraki meclis için gündeme alınmasını talep ediyoruz" açıklamasında bulundu. Bunun üzerine konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise, "7 katlı otoparkın zemin katını Cuma günleri, eski pazarın biraz daraltılmış haliyle oraya kurulması konusunda Büyükşehir'le mutabakat sağladık. Karar kesinleştikten sonra Cuma pazarımız daraltılmış haliyle geri gelecek" dedi ve Cuma Pazarı konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlara müjdeyi verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.