Gebzespor’da Güvenç sesleri

Spor 21.05.2017 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor’da Güvenç sesleri

Gebzespor’da Güvenç sesleri

Gebzespor’da İlker Çakır’ın istifa kararı ve yeni dönem için “Yoruldum” açıklamalarının ardından Sadık Güvenç ismi yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Son günlerde  Gebzespor’un yeni dönemde başkan olması yönünde öne çıkan isim ise Gebze Belediyesi Meclis üyesi  Sadık Güvenç ağırlık kazandı.  Sadık Güvenç’in uygun bir ortam ve desteği bulduğu zaman aday olabileceği ifade edilirken, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in tam destek vereceği ve kendisine sıcak baktığı öğrenildi. TECRÜBELİ BİR İSİM Geçmiş yıllarda gerek Tavşanlıspor’da gerekse Gebzespor yönetimlerinde görev alan Güvenç, kulüp idareciliği konusunda tecrübe sahibi olmuş bir isim olarak değerlendiriliyor. Tavşanlı Köyü Muhtarı olarak bölgemizde ismini duyuran ve ilçenin gerek siyasi, gerekse cemiyetsel çalışmalarla camiada yer edinen Sadık Güvenç geçtiğimiz dönem Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır’ın yönetiminde görev almıştı.
Gebzespor’da Güvenç sesleri

Gebzespor’da İlker Çakır’ın istifa kararı ve yeni dönem için “Yoruldum” açıklamalarının ardından Sadık Güvenç ismi yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Son günlerde  Gebzespor’un yeni dönemde başkan olması yönünde öne çıkan isim ise Gebze Belediyesi Meclis üyesi  Sadık Güvenç ağırlık kazandı.  Sadık Güvenç’in uygun bir ortam ve desteği bulduğu zaman aday olabileceği ifade edilirken, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in tam destek vereceği ve kendisine sıcak baktığı öğrenildi.

TECRÜBELİ BİR İSİM

Geçmiş yıllarda gerek Tavşanlıspor’da gerekse Gebzespor yönetimlerinde görev alan Güvenç, kulüp idareciliği konusunda tecrübe sahibi olmuş bir isim olarak değerlendiriliyor. Tavşanlı Köyü Muhtarı olarak bölgemizde ismini duyuran ve ilçenin gerek siyasi, gerekse cemiyetsel çalışmalarla camiada yer edinen Sadık Güvenç geçtiğimiz dönem Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır’ın yönetiminde görev almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.