Gebzespor Hocası Demir,

Spor 28.10.2015 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor Hocası Demir,

Gebzespor Teknik Direktörü olarak göreve başlayan Musa Cengiz Demir ikinci antrenmanına çıktı.

Antrenman esnasında gazetemiz spor servisine de açıklamalarda bulunan Cengiz Demir, seçim nedeniyle lige verilecek arayı da değerlendirdi. Demir, "Verilen ara iyi oldu. Takıma henüz yeni katıldım. Futbolcu arakadaşlarımın özelliklerini, huylarını, sularını tanımam için zamanım olmasından dolayı bu bir şanstır. Futbolcu arkadaşların futbol performansları kadar karateristik özellikleri önemli ve takımın hocası olarak bunları bilmek avantajdır. Tesislerde kulübün elektrik prizlerinin yerini bulursan ışıkları yakar her yeri görürsün. Önce prizleri bulmak lazım. Lig arası futbolcuları tanıma fırsatı açısından olumlu olarak değerlendiriyorum."dedi. Gebze'yi sanayi kenti ve nüfusu açısından tanıdığını ancak kulüp açısından tanımadığını belirten Demir, "Burada gerek yönetimin gerekse camianın çok iyi niyetlli ve başarıya aç bir yapısı olduğunu gördüm. Böyle bir kentin takımının amatör ligde olması da ilginç. İnşallah iyi işler yapar hep birlikte başarı yaşarız. Bende kariyerim boyunca ilk defa amatör ligde çalışacağım. Hepimize hayırlı olur inşallah."dedi.
Gebzespor Teknik Direktörü olarak göreve başlayan Musa Cengiz Demir ikinci antrenmanına çıktı.

Antrenman esnasında gazetemiz spor servisine de açıklamalarda bulunan Cengiz Demir, seçim nedeniyle lige verilecek arayı da değerlendirdi. Demir, "Verilen ara iyi oldu. Takıma henüz yeni katıldım. Futbolcu arakadaşlarımın özelliklerini, huylarını, sularını tanımam için zamanım olmasından dolayı bu bir şanstır. Futbolcu arkadaşların futbol performansları kadar karateristik özellikleri önemli ve takımın hocası olarak bunları bilmek avantajdır. Tesislerde kulübün elektrik prizlerinin yerini bulursan ışıkları yakar her yeri görürsün. Önce prizleri bulmak lazım. Lig arası futbolcuları tanıma fırsatı açısından olumlu olarak değerlendiriyorum."dedi.

Gebze'yi sanayi kenti ve nüfusu açısından tanıdığını ancak kulüp açısından tanımadığını belirten Demir, "Burada gerek yönetimin gerekse camianın çok iyi niyetlli ve başarıya aç bir yapısı olduğunu gördüm. Böyle bir kentin takımının amatör ligde olması da ilginç. İnşallah iyi işler yapar hep birlikte başarı yaşarız. Bende kariyerim boyunca ilk defa amatör ligde çalışacağım. Hepimize hayırlı olur inşallah."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.