GEBZESPOR KOMBİNE KARTLARI HIZ KESMİYOR

Spor 07.07.2015 - 13:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZESPOR KOMBİNE KARTLARI HIZ KESMİYOR

Gebzespor’un 2015-16 sezonunda oynayacağı iç saha maçlarını kapsayan kombine kart satışı sürüyor. Yönetici Bülent Turhan, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile önceki akşam da önemli bir kombine kart satışı gerçekleştirdi.

Gebzesporlular, kulübün geleceğine ışık tutacak olan kombinelere hücum etmeye devam ediyor. ‘Takımının sakini değil sahibi ol’ parolasıyla satışa çıkartılan kombineler, daha çok Basın Sözcüsü Bülent Turhan nezdinde satılıyor. Bu çerçevede Gebze’nin altını üstüne getiren Turhan önceki akşam da önemli bir kombine kart satışı gerçekleştirdi. Kim kaç liralık kombine almışsa hepsini an be an kendi sosyal hesabından duyuran Turhan, Barış Metal’in sahibi Barış Gökçe ve Anibal Otel İşletmecisi Turgut Altıntaş’a 500 TL, Aksesapağı’nın müdavimlerinden İlhan Yıldırım’a 250 TL, Lemiyaz Yıldız, Mustafa Mataracı, Samet Bilgin, Yılmaz Çerman ve Mehmet Ali Karabat’a ise 200 TL’lik kombine kart sattı. Gebze Barış Metal sahibi Barış Gökçe, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 500 TL’lik katkı sundu. Gebze Anibal Otel sahibi Turgut Altıntaş, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 500 TL’lik katkı sundu. Gebze esnaflarından İlhan Yıldırım, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 250 TL’lik katkı sundu. Gebze esnaflarından Mustafa Mataracı, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu. Gebze Aksesapağı sakinlerinden Mehmet Ali Karabat, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu. Gebze esnaflarından Yılmaz Çerman, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu. Gebze esnaflarından Samet Bilgin, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu. Gebze Aksesapağı sakinlerinden Lemiyaz Yıldız, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.
Gebzespor’un 2015-16 sezonunda oynayacağı iç saha maçlarını kapsayan kombine kart satışı sürüyor. Yönetici Bülent Turhan, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile önceki akşam da önemli bir kombine kart satışı gerçekleştirdi.

Gebzesporlular, kulübün geleceğine ışık tutacak olan kombinelere hücum etmeye devam ediyor. ‘Takımının sakini değil sahibi ol’ parolasıyla satışa çıkartılan kombineler, daha çok Basın Sözcüsü Bülent Turhan nezdinde satılıyor. Bu çerçevede Gebze’nin altını üstüne getiren Turhan önceki akşam da önemli bir kombine kart satışı gerçekleştirdi. Kim kaç liralık kombine almışsa hepsini an be an kendi sosyal hesabından duyuran Turhan, Barış Metal’in sahibi Barış Gökçe ve Anibal Otel İşletmecisi Turgut Altıntaş’a 500 TL, Aksesapağı’nın müdavimlerinden İlhan Yıldırım’a 250 TL, Lemiyaz Yıldız, Mustafa Mataracı, Samet Bilgin, Yılmaz Çerman ve Mehmet Ali Karabat’a ise 200 TL’lik kombine kart sattı.

Gebze Barış Metal sahibi Barış Gökçe, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 500 TL’lik katkı sundu.

Gebze Anibal Otel sahibi Turgut Altıntaş, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 500 TL’lik katkı sundu.

Gebze esnaflarından İlhan Yıldırım, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 250 TL’lik katkı sundu.

Gebze esnaflarından Mustafa Mataracı, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Gebze Aksesapağı sakinlerinden Mehmet Ali Karabat, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Gebze esnaflarından Yılmaz Çerman, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Gebze esnaflarından Samet Bilgin, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Gebze Aksesapağı sakinlerinden Lemiyaz Yıldız, Gebzespor kombine kartı alarak kulübe 200 TL’lik katkı sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.