Gebzespor takım otobüsü yenileniyor

02.07.2015 - 18:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor takım otobüsü yenileniyor

İŞTE MENEKŞE’Yİ TAŞIYACAK YENİ OTOBÜS

Geçen sezon Gebzespor kafilesini taşıyan otobüsün dışı bu yıl yenilendi. Geçtiğimiz sezon kullandığı muhteşem takım otobüsüyle adından söz ettiten ve özellikle deplasmanlarda ihtişamıyla boy gösteren Gebzespor takım otobüsü yenileniyor. Süper Lig takımlarının kafilelerini taşıyan otobüsleri aratmayan Gebzespor takım otobüsü, konforuyla ve görselliğiyle gelecek sezon yeni bir kimliğe bürünecek. Geçen sezon eski Gebzesporlu futbolcuların fotoğraflarının bulunduğu otobüsün yeni halinde Gebzespor temalı fotograflar, taraftarlar ve Gebzespor logosu olacak. İŞTE GEBZESPOR’UN YENİ TAKIM OTOBÜSÜ
İŞTE MENEKŞE’Yİ TAŞIYACAK YENİ OTOBÜS

Geçen sezon Gebzespor kafilesini taşıyan otobüsün dışı bu yıl yenilendi.

Geçtiğimiz sezon kullandığı muhteşem takım otobüsüyle adından söz ettiten ve özellikle deplasmanlarda ihtişamıyla boy gösteren Gebzespor takım otobüsü yenileniyor. Süper Lig takımlarının kafilelerini taşıyan otobüsleri aratmayan Gebzespor takım otobüsü, konforuyla ve görselliğiyle gelecek sezon yeni bir kimliğe bürünecek. Geçen sezon eski Gebzesporlu futbolcuların fotoğraflarının bulunduğu otobüsün yeni halinde Gebzespor temalı fotograflar, taraftarlar ve Gebzespor logosu olacak.

İŞTE GEBZESPOR’UN YENİ TAKIM OTOBÜSÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.