Gebzespor tescillendi

Spor 24.02.2017 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor tescillendi

    Yarım asırlık bir geçmişi geride bırakan Gebzespor’da yapılmayanları yapmaya devam eden başkan İlker Çakır bir ilke daha imza attı. Çakır, 62 yıllık geçmişe sahip Gebzespor’un markasını resmi olarak tescil ettirdi. Gebzespor Kulübü’nün adını ve camiayı temsil eden Menekşe logosonu tescilleyen Çakır, spor camiasının birkez daha takdirini kazandı. ÇAKIR: KALICI HAMLELER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ Çakır “Gebze kentinin ortak değeri olan Gebzespor’umuz için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Eksiklerini gidermek için canla başla çalışıyoruz. Gebzespor Kulübü’nü elit bir marka yapma yolunda da marka tescilini önemsiyorduk. Tescil benim adıma yapılmış olsada asıl sahibi Gebzeliler’dir. Bundan kimse kuşku duymasın. Hep birlikte Gebzespor için daha güzel ve kalıcı hamleler yapmaya devam edeceğiz. Gebzespor Kulübü ve arması kurulduğu günden beri zaten bir markaydı, şimdi bunu resmi kurumlarca tescil ettirmiş olduk. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.   

 

 

Yarım asırlık bir geçmişi geride bırakan Gebzespor’da yapılmayanları yapmaya devam eden başkan İlker Çakır bir ilke daha imza attı. Çakır, 62 yıllık geçmişe sahip Gebzespor’un markasını resmi olarak tescil ettirdi. Gebzespor Kulübü’nün adını ve camiayı temsil eden Menekşe logosonu tescilleyen Çakır, spor camiasının birkez daha takdirini kazandı.

ÇAKIR: KALICI HAMLELER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çakır “Gebze kentinin ortak değeri olan Gebzespor’umuz için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Eksiklerini gidermek için canla başla çalışıyoruz. Gebzespor Kulübü’nü elit bir marka yapma yolunda da marka tescilini önemsiyorduk. Tescil benim adıma yapılmış olsada asıl sahibi Gebzeliler’dir. Bundan kimse kuşku duymasın. Hep birlikte Gebzespor için daha güzel ve kalıcı hamleler yapmaya devam edeceğiz. Gebzespor Kulübü ve arması kurulduğu günden beri zaten bir markaydı, şimdi bunu resmi kurumlarca tescil ettirmiş olduk. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.