ALADDİN KURT STADINDA MAÇ BİTTİ

Spor 18.01.2015 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

ALADDİN KURT STADINDA MAÇ BİTTİ

Gebzespor, ligin ikinci yarının ilk maçında bugün kentlisi Sultanorhanspor’u konuk edecek. Dün Gebze sokakları Gebzespor bayraklarıyla donatıldı ve kentte şampiyonluğa olan inanç bir kat daha arttı. Gebzespor camiası bugün oynanacak olan derbi maçından farklı galibiyetle ayrılarak rakiplerine gözdağı vermeyi hedefliyor. Alaettin Kurt Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmaya yaklaşık 10 bin mor beyazlı taraftar bekleniyor.

Gebzespor taraftarları maça büyük ilgi gösteriyor. Bilet gişelerinde uzun kuyruklar oluştu. Gebze'nin farklı Bölgelerinde toplanarak maça gelen mor beyazlı taraftarlar maç saatini kadar tribünleri dolduracaklar. GEBZESPOR İLK 11'İ ŞÖYLE; * Samet *Kadir *Erdi *Muhammed *Cengiz *Vedat *Ömer Faruk *İsmail Özgür *Okan Agoussi *Ercan SULTANORTHANSPOR 11'İ ŞÖYLE; *İlker *Erhan *Hakan *Murat *İbrahim *Emre *Emin *Erkan *Tolga *Haydar *Mustafa Gebze'de güzel bir hava ve harika bir zemin var                 Gebzespor Futbolcuları engelli futbolcularla birlikte sahaya çıktılar     Gebze Belediye baskanı Adnan köşker de tribünde yerini aldı   Maç başladı   Okan yerde kaldı tribünler penaltı diye ayağa kalktı ama macın hakemi Murat Göze devam etti     Dakika 10: her iki takım da kontrollü bir futbolu tercih ediyor       Gebzespor yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan faydalanamadı. Savunmanın kaleciye kısa düşen geri pasında araya giren erdi kaleciyle karşı karşıya kaldı. Erdinin vuruşu kalecide kaldı.  Dakika 15: Sultanorhanspor ayağa pas ve saha Güvenli bir sekilde oynuyor Dakika 16:Sultanorhanspor baskıyı arttırdı. Sağ kanattan yapılan ortaya rövaşata vuran Mustafa Aşık kaleyi bulamadı. Dakika 25: Maçta bu dakikalarda tempo düştü. Topla oynama yüzdelerinde Sultanorhanspor'un bariz üstünlüğünü bulunuyor. Her iki takım da 1er kez gol pozisyonuna girdi.   Dakika 37: Sultandan bir tehlikeli atak daha. Emin'in uzaktan etkili şutu üst direği yalayarak dışarı gitti         GOOOOOOLLLLLLLLLLLL Dakika 44: İsmail'in sağ kanattan ortasında arka direkte boş pozisyonda topla buluşan Ercan topu ağlara gönderdi. Her iki takım da aynı ilk 11'lerle sahada SARI KART Dakika 60: Gebzespor'da Cengiz ve Ömer sarı kart gördü.Sultanorhanspor'da ise Hakan sarı kart gördü.       Dakika 62: Halit Üçkaleler ilk oyuncu değişikliğine gidiyor.Mustafa cıktı Osman girdi.   SARI KART Dakika 63: Sultanorhanspor'da İbrahim, Okan'a yaptıgı sert hareket sonrasında sarı kart gördü. Dakika 64: Her iki takım da açık futbolu tercih ediyor.Karşılıklı atakların sayısı çoğaldı Dakika 70:Her iki takımda da oyuncu değişikliği hazırlıkları yapılıyor. Sultan Orhanspor'da emin cıktı Muammer girdi. Gebzespor'da Vedat çıktı Güney oyunda. SARI KART Dakika 72: Ercana çok sert bir hareket yapan Hakan sarı kart gördü Gebzespor Taraftarları takımlarına olan desteklerini sürdürüyorlar. Mor beyazlı taraftarlar atkılarla görsel şov yapıyorlar.     Dakika 77: Mor beyazlılarda Ender oyuna girecek.Sultanorhanspor da son oyuncu değişikliğini yapacak. Üçkaleler son hamlesini yapıyor.   Dakika 78: Sultanda Tolga cıktı uğur girdi. Dakika 80:Gebzespor'da Siyahi oyuncu Okan oyundan çıkıyor. Ender oyunda   Dakika 90: Gebzespor karşılaşmadaki son oyuncu değişikliğini yaptı . Ercan cıktı Eyüp Kadri girdi. 90 + 3 SARI KART Dakika 90: Gebzespor'da Samet sarı kart gördü. MAÇ BİTTİ
Gebzespor, ligin ikinci yarının ilk maçında bugün kentlisi Sultanorhanspor’u konuk edecek. Dün Gebze sokakları Gebzespor bayraklarıyla donatıldı ve kentte şampiyonluğa olan inanç bir kat daha arttı. Gebzespor camiası bugün oynanacak olan derbi maçından farklı galibiyetle ayrılarak rakiplerine gözdağı vermeyi hedefliyor. Alaettin Kurt Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmaya yaklaşık 10 bin mor beyazlı taraftar bekleniyor.

Gebzespor taraftarları maça büyük ilgi gösteriyor.

Bilet gişelerinde uzun kuyruklar oluştu. Gebze'nin farklı Bölgelerinde toplanarak maça gelen mor beyazlı taraftarlar maç saatini kadar tribünleri dolduracaklar.


GEBZESPOR İLK 11'İ ŞÖYLE;

* Samet

*Kadir

*Erdi

*Muhammed

*Cengiz

*Vedat

*Ömer Faruk

*İsmail Özgür

*Okan Agoussi

*Ercan


SULTANORTHANSPOR 11'İ ŞÖYLE;

*İlker

*Erhan

*Hakan

*Murat

*İbrahim

*Emre

*Emin

*Erkan

*Tolga

*Haydar

*Mustafa

1.jpg görüntüleniyor

2.jpg görüntüleniyor

3.jpg görüntüleniyor

Gebze'de güzel bir hava ve harika bir zemin var

4.jpg görüntüleniyor

 
5.jpg görüntüleniyor
 
6.jpg görüntüleniyor
 
7.jpg görüntüleniyor
 
8.jpg görüntüleniyor
 
9.jpg görüntüleniyor
 
10.jpg görüntüleniyor
 
 
Gebzespor Futbolcuları engelli futbolcularla birlikte sahaya çıktılar
 
11.jpg görüntüleniyor
 

Gebze Belediye baskanı Adnan köşker de tribünde yerini aldı

 

Maç başladı

12.jpg görüntüleniyor
 
13.jpg görüntüleniyor

Okan yerde kaldı tribünler penaltı diye ayağa kalktı ama macın hakemi Murat Göze devam etti
 
14.jpg görüntüleniyor
 
Dakika 10: her iki takım da kontrollü bir futbolu tercih ediyor
 
 
 
Gebzespor yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan faydalanamadı.
Savunmanın kaleciye kısa düşen geri pasında araya giren erdi kaleciyle karşı karşıya kaldı. Erdinin vuruşu kalecide kaldı. 

Dakika 15: Sultanorhanspor ayağa pas ve saha Güvenli bir sekilde oynuyor

Dakika 16:Sultanorhanspor baskıyı arttırdı. Sağ kanattan yapılan ortaya rövaşata vuran Mustafa Aşık kaleyi bulamadı.

Dakika 25: Maçta bu dakikalarda tempo düştü. Topla oynama yüzdelerinde Sultanorhanspor'un bariz üstünlüğünü bulunuyor. Her iki takım da 1er kez gol pozisyonuna girdi.

 

Dakika 37: Sultandan bir tehlikeli atak daha. Emin'in uzaktan etkili şutu üst direği yalayarak dışarı gitti

 

 

 

 
GOOOOOOLLLLLLLLLLLL

Dakika 44: İsmail'in sağ kanattan ortasında arka direkte boş pozisyonda topla buluşan Ercan topu ağlara gönderdi.


Her iki takım da aynı ilk 11'lerle sahada

SARI KART

Dakika 60: Gebzespor'da Cengiz ve Ömer sarı kart gördü.Sultanorhanspor'da ise Hakan sarı kart gördü.
 
 
 
Dakika 62: Halit Üçkaleler ilk oyuncu değişikliğine gidiyor.Mustafa cıktı Osman girdi.
 
SARI KART
Dakika 63: Sultanorhanspor'da İbrahim, Okan'a yaptıgı sert hareket sonrasında sarı kart gördü.

Dakika 64: Her iki takım da açık futbolu tercih ediyor.Karşılıklı atakların sayısı çoğaldı

Dakika 70:Her iki takımda da oyuncu değişikliği hazırlıkları yapılıyor. Sultan Orhanspor'da emin cıktı Muammer girdi. Gebzespor'da Vedat çıktı Güney oyunda.

SARI KART

Dakika 72: Ercana çok sert bir hareket yapan Hakan sarı kart gördü

Gebzespor Taraftarları takımlarına olan desteklerini sürdürüyorlar. Mor beyazlı taraftarlar atkılarla görsel şov yapıyorlar.

 
 
Dakika 77: Mor beyazlılarda Ender oyuna girecek.Sultanorhanspor da son oyuncu değişikliğini yapacak. Üçkaleler son hamlesini yapıyor.
 
Dakika 78: Sultanda Tolga cıktı uğur girdi.

Dakika 80:Gebzespor'da Siyahi oyuncu Okan oyundan çıkıyor. Ender oyunda

 


Dakika 90: Gebzespor karşılaşmadaki son oyuncu değişikliğini yaptı . Ercan cıktı Eyüp Kadri girdi.

90 + 3

SARI KART

Dakika 90: Gebzespor'da Samet sarı kart gördü.

MAÇ BİTTİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.