Genç yeteneklerin röntgenini çektiler!

Spor 31.07.2019 - 19:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Genç yeteneklerin röntgenini çektiler!

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin düzenlediği ‘O futbolcu sensin’ isimli seçmeler, bugün başladı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda yapılan seçmelerde Darıca G.B altyapısında forma giyen bazı isimlerin yanı sıra, A takımda yer alıp Afyon kampına götürülmeyen futbolcular ve bölge amatör kulüplerinde forma giyen yetenekli isimler de yer aldı. Seçmelere Darıcalı futbolseverlerin ilgisi beklenenin altında olurken, mücadeleyi Darıca G.B yönetimi adına Başkan Yardımcısı Ertuğrul Işık da izledi. SCOUT EKİPLERİNDEN YAKIN MARKAJ Darıca G.B yönetiminin Avrupa’dan getirdiği ünlü scout ekipleri de seçmeleri yakın takibe aldı. İtalyan Gianfranco Guazzoli, İspanyol Kiki Lopez ve Nijeryalı Eric Obidike tribündeki yerlerini alarak yeteneklerine güvenen isimlerin röntgenin çekerken, sık sık not tuttukları gözlendi.  

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin düzenlediği ‘O futbolcu sensin’ isimli seçmeler, bugün başladı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda yapılan seçmelerde Darıca G.B altyapısında forma giyen bazı isimlerin yanı sıra, A takımda yer alıp Afyon kampına götürülmeyen futbolcular ve bölge amatör kulüplerinde forma giyen yetenekli isimler de yer aldı. Seçmelere Darıcalı futbolseverlerin ilgisi beklenenin altında olurken, mücadeleyi Darıca G.B yönetimi adına Başkan Yardımcısı Ertuğrul Işık da izledi.

SCOUT EKİPLERİNDEN YAKIN MARKAJ
Darıca G.B yönetiminin Avrupa’dan getirdiği ünlü scout ekipleri de seçmeleri yakın takibe aldı. İtalyan Gianfranco Guazzoli, İspanyol Kiki Lopez ve Nijeryalı Eric Obidike tribündeki yerlerini alarak yeteneklerine güvenen isimlerin röntgenin çekerken, sık sık not tuttukları gözlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.