Gözler FIFA-TFF görüşmesinde!

Spor 02.04.2020 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gözler FIFA-TFF görüşmesinde!

Koronavirüs nedeniyle liglerin askıya alınmasının ardından devam eden belirsiz süreç, takımların planlama yapmasına engel olurken, Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de gözler kulaklar Türkiye Futbol Federasyonu’na(TFF) çevrildi. FIFA’nın Avrupada’ki tüm futbol federasyonları ile tele konferans üzerinden toplantı yaparak liglerin geleceği hakkında somut bir karar alacağı öğrenilirken, TFF’nin toplantının hemen ardından kulüplere bilgilendirme yapacağı öğrenildi. Liglerin durdurulmasının ardından evlerine gitmek yerine, kulüp tesislerinde korunmayı tercih eden 10 futbolcu da gözünü kulağını TFF’ye çevirmiş durumda. Sarı yeşillilerde yurt dışında yaşayan futbolculardan Onuray Köse, Selman Sevinç ve Nebi Tiryakioğlu’nun yanı sıra, Salih Seyis, Ahmet Özer, Çağrı Oğuz, Atakan Aybastı, Samet Acar, Alper Doğan kulüp tesislerinde üs kurdu. AHMET VE FAHRETTİN EVLERİNDEN GELİYOR Bu oyuncuların yanı sıra Darıca’da evi bulunan Fahrettin Bıyıklı ve Ahmet Kutluer’in de antrenman için kulüp tesislerine gelerek tesislerde kalan arkadaşlarıyla birlikte bireysel antrenmanlar yaptıkları öğrenildi. TFF’nin liglerin başlama tarihini geç bir tarihe ertelemesi halinde, tesislerde kalan oyuncuların bireysel araçlarla evlerine gönderileceği öğrenildi.  

Koronavirüs nedeniyle liglerin askıya alınmasının ardından devam eden belirsiz süreç, takımların planlama yapmasına engel olurken, Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de gözler kulaklar Türkiye Futbol Federasyonu’na(TFF) çevrildi.

FIFA’nın Avrupada’ki tüm futbol federasyonları ile tele konferans üzerinden toplantı yaparak liglerin geleceği hakkında somut bir karar alacağı öğrenilirken, TFF’nin toplantının hemen ardından kulüplere bilgilendirme yapacağı öğrenildi. Liglerin durdurulmasının ardından evlerine gitmek yerine, kulüp tesislerinde korunmayı tercih eden 10 futbolcu da gözünü kulağını TFF’ye çevirmiş durumda. Sarı yeşillilerde yurt dışında yaşayan futbolculardan Onuray Köse, Selman Sevinç ve Nebi Tiryakioğlu’nun yanı sıra, Salih Seyis, Ahmet Özer, Çağrı Oğuz, Atakan Aybastı, Samet Acar, Alper Doğan kulüp tesislerinde üs kurdu.

AHMET VE FAHRETTİN EVLERİNDEN GELİYOR

Bu oyuncuların yanı sıra Darıca’da evi bulunan Fahrettin Bıyıklı ve Ahmet Kutluer’in de antrenman için kulüp tesislerine gelerek tesislerde kalan arkadaşlarıyla birlikte bireysel antrenmanlar yaptıkları öğrenildi. TFF’nin liglerin başlama tarihini geç bir tarihe ertelemesi halinde, tesislerde kalan oyuncuların bireysel araçlarla evlerine gönderileceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.