Gülen, Nihat Özdemir’le buluştu

Spor 28.08.2019 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gülen, Nihat Özdemir’le buluştu

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile yemekte buluştu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen’i, TFF’nin Riva’daki Tesisleri’nde konuk etti. Özel olarak görüşen ve TFF seçimleri sürecinde kendisine destek veren Arif Gülen’e teşekkür eden TFF Başkanı Nihat Özdemir, “Arif kardeşimiz bizim için önemli bir isim. Türk futbolu adına güzel işlere imza atacağına inancım tam. Darıca Gençlerbirliği’ni eminim iyi yerlere taşıyacaktır" dedi. GÜLEN PROJELERİNİ ANLATTI TFF Başkanı Nihat Özdemir, daha sonra Darıca G.B Başkanı Arif Gülen’e tesisleri gezdirerek, öğle yemeğinde ağırladı. Özdemir’e projelerini anlatan Başkan Gülen, “Darıca Gençlerbirliği olarak güzel işler yapacağız. Altyapıya gereken önemi veriyoruz. Türk futbolunun kurtuluşu altyapıdadır. Bizlerde FİFA, UEFA ve TFF ile görüşmeler halindeyiz. Altyapı ile alakalı çok önemli bir projemiz olacak. Değerli Başkanımız Nihat Özdemir’in bizlere verdiği destek çok önemli. Kendisine görevinde başarılar diliyorum’’ dedi. Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen daha sonra TFF Başkanı Nihat Özdemir’e, Atatürk portresi ve Darıca G.B forması hediye etti.
Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile yemekte buluştu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen’i, TFF’nin Riva’daki Tesisleri’nde konuk etti. Özel olarak görüşen ve TFF seçimleri sürecinde kendisine destek veren Arif Gülen’e teşekkür eden TFF Başkanı Nihat Özdemir, “Arif kardeşimiz bizim için önemli bir isim. Türk futbolu adına güzel işlere imza atacağına inancım tam. Darıca Gençlerbirliği’ni eminim iyi yerlere taşıyacaktır" dedi.

GÜLEN PROJELERİNİ ANLATTI
TFF Başkanı Nihat Özdemir, daha sonra Darıca G.B Başkanı Arif Gülen’e tesisleri gezdirerek, öğle yemeğinde ağırladı. Özdemir’e projelerini anlatan Başkan Gülen, “Darıca Gençlerbirliği olarak güzel işler yapacağız. Altyapıya gereken önemi veriyoruz. Türk futbolunun kurtuluşu altyapıdadır. Bizlerde FİFA, UEFA ve TFF ile görüşmeler halindeyiz. Altyapı ile alakalı çok önemli bir projemiz olacak. Değerli Başkanımız Nihat Özdemir’in bizlere verdiği destek çok önemli. Kendisine görevinde başarılar diliyorum’’ dedi. Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen daha sonra TFF Başkanı Nihat Özdemir’e, Atatürk portresi ve Darıca G.B forması hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.