Güler ve Kadıoğlu Kocaeli Toplum Merkezi’nde!

Gebze 27.09.2019 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Güler ve Kadıoğlu Kocaeli Toplum Merkezi’nde!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Türk Kızılay’ı Kocaeli Toplum Merkezi’ne ziyarette bulundu. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu eşliğinde Gebze’de hizmet vermeye başlayan Kızılay Kocaeli Toplum Merkezi binasını ziyaret ederek kurum içinde yürütülen ve yürütülecek olan kurs ve faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Güler’e kurum incelemeleri sırasında Toplum Merkezleri Projesi hakkında ayrıntılı bir sunum yapıldı. Proje kapsamında yürütülen koruma, psikososyal destek, sağlık ve eğitim gibi alanlardaki faaliyetler ve iş birlikleri hakkında Toplum Merkezi Yöneticisi tarafından aktarımda bulunuldu.  “AYNI AMAÇ DOĞRULTUSUNDA KOORDİNELİ ÇALIŞILMALI’’ Güler sunumun ardından kısa bir konuşma yaparak, ilçedeki bazı kurum ve kuruluşların da benzer çalışmalar yürüttüğünü, bunun için de her kurumun aynı amaç doğrultusunda koordineli çalışması gerektiğini, mükerrer yapılan işlerde kaynak ve emek israfı olduğunu, bunun önüne geçilmesi gerektiği, yapılan hizmetlerin daha etkin ve hızlı yapılması gerektiğini ifade etti. Bu amaçla ileri tarihlerde ilgili kurumlarla birlikte bir değerlendirme toplantısı yapılacağını söyledi. Yapılan hizmetler ve çalışmalardan dolayı Kızılay Toplum Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek buradan ayrıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Türk Kızılay’ı Kocaeli Toplum Merkezi’ne ziyarette bulundu. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu eşliğinde Gebze’de hizmet vermeye başlayan Kızılay Kocaeli Toplum Merkezi binasını ziyaret ederek kurum içinde yürütülen ve yürütülecek olan kurs ve faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Güler’e kurum incelemeleri sırasında Toplum Merkezleri Projesi hakkında ayrıntılı bir sunum yapıldı. Proje kapsamında yürütülen koruma, psikososyal destek, sağlık ve eğitim gibi alanlardaki faaliyetler ve iş birlikleri hakkında Toplum Merkezi Yöneticisi tarafından aktarımda bulunuldu. 

“AYNI AMAÇ DOĞRULTUSUNDA KOORDİNELİ ÇALIŞILMALI’’

Güler sunumun ardından kısa bir konuşma yaparak, ilçedeki bazı kurum ve kuruluşların da benzer çalışmalar yürüttüğünü, bunun için de her kurumun aynı amaç doğrultusunda koordineli çalışması gerektiğini, mükerrer yapılan işlerde kaynak ve emek israfı olduğunu, bunun önüne geçilmesi gerektiği, yapılan hizmetlerin daha etkin ve hızlı yapılması gerektiğini ifade etti. Bu amaçla ileri tarihlerde ilgili kurumlarla birlikte bir değerlendirme toplantısı yapılacağını söyledi. Yapılan hizmetler ve çalışmalardan dolayı Kızılay Toplum Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek buradan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.