GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Hakkınız asla ödenmez!

Sağlık 04.04.2020 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hakkınız asla ödenmez!

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ

Coronavirüs salgını nedeniyle günlerdir, büyük stresle boğuşuyoruz. Hem dünya hem de Türkiye, coroanvirüs belasından kurtulmak adına mücadele ederken, bu süreçte tek bir gerçek var o da sağlık çalışanlarımızın haklarını hiçbir zaman ödememizin mümkün olmadığı. Coronavirüs salgını nedeniyle vaka sayısı hem dünya genelinde hem de ülkemizde artarken ortaya çıkan tablo hepimizi üzüyor. Günlerdir boğuştuğumuz bu salgın travmasının bir an önce son bulması hepimizin en büyük temennisi. Bu süreç gösterdi ki; tek bir gerçek var o da sağlık çalışanlarımızın haklarını hiçbir zaman ödememizin mümkün olmadığı. Sağlık çalışanlarımız şu süreçte insanüstü bir çaba ve gayret içerisinde olağan üstü bir performansla idare ediyorlar. UZUN YILLAR HAFIZALARDA CANLI KALACAK Sağlık çalışanlarımız canla başla, inanılmaz bir kahramanlık örneği gösterirken hepimizin saygı ve sevgisini kazanmaya devam ediyorlar. Kendilerini riske atarak toplum sağlığı için mücadele eden sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Hepimizin sağlığı için kendilerinden ödün veren sağlık çalışanlarımız bu sürecin kahramanları olurken fedakar şekilde verdikleri üstün gayret ve mücadele uzun yıllar unutulmayacak ve takdir alacak şekilde.
SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ

Coronavirüs salgını nedeniyle günlerdir, büyük stresle boğuşuyoruz. Hem dünya hem de Türkiye, coroanvirüs belasından kurtulmak adına mücadele ederken, bu süreçte tek bir gerçek var o da sağlık çalışanlarımızın haklarını hiçbir zaman ödememizin mümkün olmadığı.

Coronavirüs salgını nedeniyle vaka sayısı hem dünya genelinde hem de ülkemizde artarken ortaya çıkan tablo hepimizi üzüyor. Günlerdir boğuştuğumuz bu salgın travmasının bir an önce son bulması hepimizin en büyük temennisi. Bu süreç gösterdi ki; tek bir gerçek var o da sağlık çalışanlarımızın haklarını hiçbir zaman ödememizin mümkün olmadığı. Sağlık çalışanlarımız şu süreçte insanüstü bir çaba ve gayret içerisinde olağan üstü bir performansla idare ediyorlar.

UZUN YILLAR HAFIZALARDA CANLI KALACAK

Sağlık çalışanlarımız canla başla, inanılmaz bir kahramanlık örneği gösterirken hepimizin saygı ve sevgisini kazanmaya devam ediyorlar. Kendilerini riske atarak toplum sağlığı için mücadele eden sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Hepimizin sağlığı için kendilerinden ödün veren sağlık çalışanlarımız bu sürecin kahramanları olurken fedakar şekilde verdikleri üstün gayret ve mücadele uzun yıllar unutulmayacak ve takdir alacak şekilde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.