''Hataya yer vermeyeceğiz''

Spor 04.06.2017 - 17:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

''Hataya yer vermeyeceğiz''

''Hataya yer vermeyeceğiz''

Bugün gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’da yeniden başkan seçilen Mustafa Öztürk, iddialı açıklamalarda bulundu. Kendisine destek veren herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, güçlü bir yönetimle hataya yer vermeden sezonu şampiyonlukla bitirmek istediklerini söyledi. Öztürk, ‘’Bu işe ne kadar inandığımızı herkese göstermek istiyoruz. Yeni sezonda en ufak bir hata yapmadan, 3.Lig bataklığından çıkacağımıza inanıyorum. Bize bu yolda her daim destek veren, 13 yıldır bu takıma yapması gereken her şeyi yapan Onursal Başkanımız Şükrü Karabacak’a canı yürekten teşekkür ederim’’dedi. ÖZTÜRK’TEN YÖNETİM VE TARAFTARA TEŞEKKÜR Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Öztürk, ‘’Kulübe zaman ayırmak gerçekten kolay işler değil. Bu yüzden, bu kulüpte birlikte çalıştığım arkadaşlarıma, yeni dönemde beraber olacağımız yeni yol arkadaşlarıma ellerini taşın altına koydukları için teşekkür ederim. Son olarak bizi kar-kış yağmur-çamur demeden her zaman destek veren taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah onlara şampiyonluk hediye edeceğiz’’dedi.
''Hataya yer vermeyeceğiz''

Bugün gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’da yeniden başkan seçilen Mustafa Öztürk, iddialı açıklamalarda bulundu. Kendisine destek veren herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, güçlü bir yönetimle hataya yer vermeden sezonu şampiyonlukla bitirmek istediklerini söyledi. Öztürk, ‘’Bu işe ne kadar inandığımızı herkese göstermek istiyoruz. Yeni sezonda en ufak bir hata yapmadan, 3.Lig bataklığından çıkacağımıza inanıyorum. Bize bu yolda her daim destek veren, 13 yıldır bu takıma yapması gereken her şeyi yapan Onursal Başkanımız Şükrü Karabacak’a canı yürekten teşekkür ederim’’dedi.

ÖZTÜRK’TEN YÖNETİM VE TARAFTARA TEŞEKKÜR

Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Öztürk, ‘’Kulübe zaman ayırmak gerçekten kolay işler değil. Bu yüzden, bu kulüpte birlikte çalıştığım arkadaşlarıma, yeni dönemde beraber olacağımız yeni yol arkadaşlarıma ellerini taşın altına koydukları için teşekkür ederim. Son olarak bizi kar-kış yağmur-çamur demeden her zaman destek veren taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah onlara şampiyonluk hediye edeceğiz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.