Haydi Darıca Aslan Çimento

Spor 08.12.2017 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Haydi Darıca Aslan Çimento

ALİ DEMİRCİ’NİN ÖĞRENCİLERİ ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR

Okullar Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası’nda bugün final günü. Başiskele Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni yarı final maçında 4-3 mağlup eden Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bugün şampiyonluk maçına çıkıyor. İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile kozlarını paylaşacak olan Ali Demirci’nin öğrencileri şampiyon olarak Darıca’ya dönmek istiyor. Futbol antrenörü Ali Demirci’nin çalıştırdığı Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, 76 takımın mücadele verdiği Genç Erkekler Futsal Turnuvası’nda finale kalarak gururumuz oldu. Rakiplerini bir bir geçen Ali Demirci’nin öğrencileri, Başiskele Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile oynadığı yarı final maçını 4-3 kazanarak adını finale yazdırdı. Temsilcimizin finaldeki rakibi ise İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. MAÇ NEFESLERİ KESTİ Şehit Polis Recep Topaloğlu’nda oynanan Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi-Başiskele Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yarı final maçı nefesleri kesti. Ali Demirci’nin öğrencileri ilk yarıda İsa’nın attığı iki golle devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarı atak oynayan Başiskele Selim Yürekten MTAL, Ali Özgür ile skoru 2-1’e getirdi. Salonu rakibine dar eden ekibimizde Onur farkı 2’ye çıkardı.Rakip ardından Melih Adıyaman’ın golüyle farkı tekrar bire indirdi:3-2. Bu golden sonra tansiyon yükselirken, maçın yıldızı İsa kendisinin üç, takımının dördüncü golünü attı. Maçın son dakikasında Başiskele temsilcisinden Ali Özgür’ün attığı gol maçın skorunu tayin etti: 4-3. FİNAL 10.45’TE Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, finaldeki rakibi İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile bugün kozlarını paylaşacak.Şehit Polis Recep Topaloğlu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 10.45 olarak açıklandı.   DARICA ASLAN ÇİMENTO MTAL 4-3 BAŞİSKELE SELİM YÜREKTEN MTAL SALON: Şehit Polis Recep Topaloğlu HAKEMLER: Burak Celep ***, Abdullah Yalçınkaya ***, Tuğba Başkaya *** DARICA ASLAN ÇİMENTO MTAL: Yasin ***, Onur ****, İsa ****, Serhat ***, İlhan ***  (Doğukan **, Burak **,  Olcan ***, Gökhan ***, Turan ***, Afacan ***) BAŞİSKELE SELİM YÜREKTEN MTAL: Yasin ***, Kerem **, Ali Özgür ****, Melih Adıyaman **,  Osman Emre ** (Selim Erdem **, Melih Şentürk **, Muhammet Emin **, Kağan **, Buğra ***, Bahadır **, Onur **) GOLLER:  İsa (3) ve Onur (Darıca Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi),  Ali Özgür (2) ve Melih Adıyaman (Başiskele Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 
ALİ DEMİRCİ’NİN ÖĞRENCİLERİ ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR

Okullar Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası’nda bugün final günü. Başiskele Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni yarı final maçında 4-3 mağlup eden Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bugün şampiyonluk maçına çıkıyor. İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile kozlarını paylaşacak olan Ali Demirci’nin öğrencileri şampiyon olarak Darıca’ya dönmek istiyor.

Futbol antrenörü Ali Demirci’nin çalıştırdığı Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, 76 takımın mücadele verdiği Genç Erkekler Futsal Turnuvası’nda finale kalarak gururumuz oldu. Rakiplerini bir bir geçen Ali Demirci’nin öğrencileri, Başiskele Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile oynadığı yarı final maçını 4-3 kazanarak adını finale yazdırdı. Temsilcimizin finaldeki rakibi ise İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

MAÇ NEFESLERİ KESTİ

Şehit Polis Recep Topaloğlu’nda oynanan Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi-Başiskele Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yarı final maçı nefesleri kesti. Ali Demirci’nin öğrencileri ilk yarıda İsa’nın attığı iki golle devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarı atak oynayan Başiskele Selim Yürekten MTAL, Ali Özgür ile skoru 2-1’e getirdi. Salonu rakibine dar eden ekibimizde Onur farkı 2’ye çıkardı.Rakip ardından Melih Adıyaman’ın golüyle farkı tekrar bire indirdi:3-2. Bu golden sonra tansiyon yükselirken, maçın yıldızı İsa kendisinin üç, takımının dördüncü golünü attı. Maçın son dakikasında Başiskele temsilcisinden Ali Özgür’ün attığı gol maçın skorunu tayin etti: 4-3.

FİNAL 10.45’TE

Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, finaldeki rakibi İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile bugün kozlarını paylaşacak.Şehit Polis Recep Topaloğlu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 10.45 olarak açıklandı.

 

DARICA ASLAN ÇİMENTO MTAL 4-3 BAŞİSKELE SELİM YÜREKTEN MTAL

SALON: Şehit Polis Recep Topaloğlu

HAKEMLER: Burak Celep ***, Abdullah Yalçınkaya ***, Tuğba Başkaya ***

DARICA ASLAN ÇİMENTO MTAL: Yasin ***, Onur ****, İsa ****, Serhat ***, İlhan ***  (Doğukan **, Burak **,  Olcan ***, Gökhan ***, Turan ***, Afacan ***)

BAŞİSKELE SELİM YÜREKTEN MTAL: Yasin ***, Kerem **, Ali Özgür ****, Melih Adıyaman **,  Osman Emre ** (Selim Erdem **, Melih Şentürk **, Muhammet Emin **, Kağan **, Buğra ***, Bahadır **, Onur **)

GOLLER:  İsa (3) ve Onur (Darıca Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi),  Ali Özgür (2) ve Melih Adıyaman (Başiskele Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.