Hayırsever çift, yüzlerce giysi bağışladı!

Darıca 08.10.2020 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hayırsever çift, yüzlerce giysi bağışladı!

Mücella ve Ali Çetin isimli hayırsever çift yardıma muhtaç ailelerin çocukları için Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne yüzlerce giysi ve ayakkabı bağışında bulundu. Darıcalı hayırsever çift yardıma muhtaç ailelerin çocukları için Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne giysi ve ayakkabı bağışladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban, yardıma muhtaç ailelere ulaştırılması için derneğe giysi ve ayakkabı bağışlayan çifte ne kadar teşekkür etseler yine de az kalacağını söyleyerek, “Bu güzel giysileri derneğimize bağış yapan Mücella ve Ali Çetin çiftine çok teşekkür ediyoruz. Böyle yüreği güzel dostlarımız iyi ki varlar. Sayelerinde birçok minik yüreği sevindireceğiz. Rabbim onlara daha çok gönüllerine göre versin inşallah. Çok güzel bir projenin mimarı oldular. Çok yakında miniklerimiz ile birlikte sizlerle de paylaşacağız'' şeklinde konuştu. Dernek yönetimi ve bazı üyelerinde hazır bulunduğu ortamda kıyafet ve ayakkabıları teslim alan Kudret Sekban sosyal mesafeye dikkat ettiklerini, sadece hatıra fotoğrafı çekilirken maskelerini çıkardıklarını söyledi.

Mücella ve Ali Çetin isimli hayırsever çift yardıma muhtaç ailelerin çocukları için Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne yüzlerce giysi ve ayakkabı bağışında bulundu.

Darıcalı hayırsever çift yardıma muhtaç ailelerin çocukları için Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne giysi ve ayakkabı bağışladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban, yardıma muhtaç ailelere ulaştırılması için derneğe giysi ve ayakkabı bağışlayan çifte ne kadar teşekkür etseler yine de az kalacağını söyleyerek, “Bu güzel giysileri derneğimize bağış yapan Mücella ve Ali Çetin çiftine çok teşekkür ediyoruz. Böyle yüreği güzel dostlarımız iyi ki varlar. Sayelerinde birçok minik yüreği sevindireceğiz. Rabbim onlara daha çok gönüllerine göre versin inşallah. Çok güzel bir projenin mimarı oldular. Çok yakında miniklerimiz ile birlikte sizlerle de paylaşacağız'' şeklinde konuştu. Dernek yönetimi ve bazı üyelerinde hazır bulunduğu ortamda kıyafet ve ayakkabıları teslim alan Kudret Sekban sosyal mesafeye dikkat ettiklerini, sadece hatıra fotoğrafı çekilirken maskelerini çıkardıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.