GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Her şeyinizi ortaya koyun!

Spor 27.02.2020 - 15:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Her şeyinizi ortaya koyun!

Pazar günü sahasında 6 puan niteliği taşıyan zorlu Altındağ Belediyespor maçına çıkacak olan sarı yeşilliler, kazanarak ateş hattından uzaklaşmak istiyor. 12 haftalık 3 puan hasretine son vererek kara bulutları dağıtmak isteyen sarı yeşilliler, taraftarlarının desteğini bekliyor. Haftalar ilerledikçe kaos ortamın hızla çoğaldığı Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de gözler kritik Altındağ Belediyespor maçına çevrildi. Hedefi Play-Off olarak gösterse de 12 haftalık maç kazanamama serisi sonrasında ateş hattına yaklaşan sarı yeşilliler, küme düşme yarışındaki rakiplerinden Altındağ karşısında 6 puanlık bir maça çıkacak. Zorlu maçın hazırlıklarını mutlak 3 puan parolasıyla sürdüren sarı yeşilliler, taraftarının önünde kötü gidişe son vererek kara bulutları dağıtmak istiyor. DERVENT İLK GALİBİYETİNİ ARIYOR Göreve geldiği günden bu yana takımına maç kazandıramayan ve geçen hafta Nazilli Belediyespor karşısında alınan 7-2’lik hezimete rağmen yönetimin isteğiyle göreve devam eden Teknik Direktör Selahattin Dervent, takımının başında ilk galibiyetini almak istiyor. Küme düşme hattıyla 4’e inen puan farkını yeniden açma adına kazanma zorunluluğunun farkında olan Dervent, oyuncularını psikolojik olarak bu maça hazırlıyor.

Pazar günü sahasında 6 puan niteliği taşıyan zorlu Altındağ Belediyespor maçına çıkacak olan sarı yeşilliler, kazanarak ateş hattından uzaklaşmak istiyor. 12 haftalık 3 puan hasretine son vererek kara bulutları dağıtmak isteyen sarı yeşilliler, taraftarlarının desteğini bekliyor.

Haftalar ilerledikçe kaos ortamın hızla çoğaldığı Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de gözler kritik Altındağ Belediyespor maçına çevrildi. Hedefi Play-Off olarak gösterse de 12 haftalık maç kazanamama serisi sonrasında ateş hattına yaklaşan sarı yeşilliler, küme düşme yarışındaki rakiplerinden Altındağ karşısında 6 puanlık bir maça çıkacak. Zorlu maçın hazırlıklarını mutlak 3 puan parolasıyla sürdüren sarı yeşilliler, taraftarının önünde kötü gidişe son vererek kara bulutları dağıtmak istiyor.

DERVENT İLK GALİBİYETİNİ ARIYOR

Göreve geldiği günden bu yana takımına maç kazandıramayan ve geçen hafta Nazilli Belediyespor karşısında alınan 7-2’lik hezimete rağmen yönetimin isteğiyle göreve devam eden Teknik Direktör Selahattin Dervent, takımının başında ilk galibiyetini almak istiyor. Küme düşme hattıyla 4’e inen puan farkını yeniden açma adına kazanma zorunluluğunun farkında olan Dervent, oyuncularını psikolojik olarak bu maça hazırlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.