Her yerde sessizlik var

Gebze 21.03.2020 - 11:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Her yerde sessizlik var

Corona salgını nedeniyle dünyada ve ülkemizde vaka sayısı her geçen gün ne yazık ki artıyor. Bölgemizi caddeleri daha önceki günlerde yoğunluğuyla dikkat çekerken salgın sonrasında adeta terkedilmiş kent görüntüsünü andırarak corona salgınının izlerini taşıyor. CADDELER BOMBOŞ Corona salgını tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz için de ciddi tehdit oluşturuyor. Her geçen gün vaka sayısının arttığı ülkemizde vatandaşlar, evde kal çağrısına mümkün oldukça uymaya çalışıyor. Daha önceleri yoğun kalabalıkların yaşandığı kentimizde corona salgını sonrasında kent caddeleri adeta terk edilmiş kenti andırırken yetkililer vatandaşların evde kalmaları konusunda uyarı üstüne uyarı yapıyorlar. Corona salgını gündelik yaşamı yüzde yüz etkilemiş durumda. TERKEDİLMİŞ GÖRÜNTÜ Corona salgını nedeniyle vatandaşların büyük oranında evlerine çekildiği bölgemizde işe gitmek zorunda olan vatandaşlar dışında kimseler dışarıya çıkmıyor. Bu anlamda bilinçlenen vatandaşlar yetkililerin çağrılarını dikkate alırken evden çıkmamak demek salgına karşı alınacak en kuvvetli önlem. Bölgemiz sokaklarındaki terkedilmiş görüntü corona virüsüne karşı vatandaşların duyarlılığını ortaya koyarken bu duyarlılığı sürdürmek en önemli görevimiz olmalı.

Corona salgını nedeniyle dünyada ve ülkemizde vaka sayısı her geçen gün ne yazık ki artıyor. Bölgemizi caddeleri daha önceki günlerde yoğunluğuyla dikkat çekerken salgın sonrasında adeta terkedilmiş kent görüntüsünü andırarak corona salgınının izlerini taşıyor.

CADDELER BOMBOŞ

Corona salgını tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz için de ciddi tehdit oluşturuyor. Her geçen gün vaka sayısının arttığı ülkemizde vatandaşlar, evde kal çağrısına mümkün oldukça uymaya çalışıyor. Daha önceleri yoğun kalabalıkların yaşandığı kentimizde corona salgını sonrasında kent caddeleri adeta terk edilmiş kenti andırırken yetkililer vatandaşların evde kalmaları konusunda uyarı üstüne uyarı yapıyorlar. Corona salgını gündelik yaşamı yüzde yüz etkilemiş durumda.

TERKEDİLMİŞ GÖRÜNTÜ

Corona salgını nedeniyle vatandaşların büyük oranında evlerine çekildiği bölgemizde işe gitmek zorunda olan vatandaşlar dışında kimseler dışarıya çıkmıyor. Bu anlamda bilinçlenen vatandaşlar yetkililerin çağrılarını dikkate alırken evden çıkmamak demek salgına karşı alınacak en kuvvetli önlem. Bölgemiz sokaklarındaki terkedilmiş görüntü corona virüsüne karşı vatandaşların duyarlılığını ortaya koyarken bu duyarlılığı sürdürmek en önemli görevimiz olmalı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.