Hidropaks Tayfun’dan gol yağmuru 5-0

Spor 04.12.2017 - 17:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hidropaks Tayfun’dan gol yağmuru 5-0

Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin ikinci yarısına da gümbür gümbür başladı. İkinci yarının ilk maçında sahasında Gölcük Şirinköyspor’u konuk edecek Tayfunspor, rakibini Uğur(2), Ercan, Melih ve Hüseyin’nin(k.k) golleriyle 5-0 yenerek zirvedeki yerini perçinledi.

Metin Oktay Stadı’nda oynanan maçta sazı eline alan 1.Küme B Grubu lideri Hidropaks Tayfunspor, rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koyarken, tribünlerdeki futbolseverler tam 5 gol izledi. Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 4-1 yenen Fatih Yıldız’ın öğrencileri, bu kez 5 gollü bir galibiyet alarak puanını 26’ya çıkardı. Yönetim teknik ekip ve futbolcular olarak güzel bir aile ortamının oluştuğu Tayfunspor, sezonu şampiyon tamamlayarak adını Süper Amatör Lig’e yazdırmak istiyor. Hidropaks Tayfunspor’un, Gölcük Şirinköyspor ile oynadığı mücadeleyi Sportif Direktör Serdar Bulun ve Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ da takip etti. GALİBİYET HÜSEYİN ZORLU’YA HEDİYE EDİLDİ Hidropaks Gebze Tayfunspor takımı Şirinköyspor karşısında aldığı 5-0’lık farklı galibiyeti, sıkı bir Tayfunspor taraftarı olan Hüseyin Zorlu’ya armağan etti. Bir dönem Tayfunspor Voleybol şubesi sorumluluğunu üstlenen ve Tayfunspor camiasının sevilen isimlerinden Zeki Zorlu’nun fanatik Tayfunsporlu oğlu Hüseyin Zorlu, önceki gün oynanan Şirinköy maçında sahaya inerek Tayfunsporlu futbolcularla birlikte fotoğraf çektirdi. Tayfunsporlu futbolcular da galibiyeti Tayfunspor’un hiçbir maçını kaçırmayan vefakar Hüseyin’e hediye ettiler.
Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin ikinci yarısına da gümbür gümbür başladı. İkinci yarının ilk maçında sahasında Gölcük Şirinköyspor’u konuk edecek Tayfunspor, rakibini Uğur(2), Ercan, Melih ve Hüseyin’nin(k.k) golleriyle 5-0 yenerek zirvedeki yerini perçinledi.

Metin Oktay Stadı’nda oynanan maçta sazı eline alan 1.Küme B Grubu lideri Hidropaks Tayfunspor, rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koyarken, tribünlerdeki futbolseverler tam 5 gol izledi. Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 4-1 yenen Fatih Yıldız’ın öğrencileri, bu kez 5 gollü bir galibiyet alarak puanını 26’ya çıkardı. Yönetim teknik ekip ve futbolcular olarak güzel bir aile ortamının oluştuğu Tayfunspor, sezonu şampiyon tamamlayarak adını Süper Amatör Lig’e yazdırmak istiyor. Hidropaks Tayfunspor’un, Gölcük Şirinköyspor ile oynadığı mücadeleyi Sportif Direktör Serdar Bulun ve Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ da takip etti.

GALİBİYET HÜSEYİN ZORLU’YA HEDİYE EDİLDİ

Hidropaks Gebze Tayfunspor takımı Şirinköyspor karşısında aldığı 5-0’lık farklı galibiyeti, sıkı bir Tayfunspor taraftarı olan Hüseyin Zorlu’ya armağan etti. Bir dönem Tayfunspor Voleybol şubesi sorumluluğunu üstlenen ve Tayfunspor camiasının sevilen isimlerinden Zeki Zorlu’nun fanatik Tayfunsporlu oğlu Hüseyin Zorlu, önceki gün oynanan Şirinköy maçında sahaya inerek Tayfunsporlu futbolcularla birlikte fotoğraf çektirdi. Tayfunsporlu futbolcular da galibiyeti Tayfunspor’un hiçbir maçını kaçırmayan vefakar Hüseyin’e hediye ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.