Hollanda krizine Kocaeli'den sert tepki

Kocaeli 13.03.2017 - 08:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hollanda krizine Kocaeli'den sert tepki

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Türk Konsolosluğu’na giriş izni vermeyen ve yanında bulunan korumaları gözaltına alarak demokrasi adına utanç tablosu sergileyen Hollanda’ya tüm yurtta olduğu gibi ilimizden de tepkiler yükseldi. GÜZELOĞLU: “DEMOKRASİ İFLAS ETTİ” Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Demokrasisi ve 'sözde' savundukları değerleri iflas eden Avrupa ve Hollanda. Tarihin utanç sayfası” diyerek skandal karara tepkisini gösterdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hollanda hükümeti skandal bir karar almıştır. İslam düşmanı ırkçı-faşist partiye diz çömüştür. Bugün milli birliğimiz dünden daha önemlidir” dedi. AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan ise, yaşanan olayların 16 Nisan halk oylaması ile ilgili olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi: “Önce Almanya siyasilerimizi engelledi, şimdi Hollanda. Biz büyük ve güçlenen Türkiye’ye “Evet” dedikçe Avrupa titriyor." AKİF’İN ŞİİRİYLE YANIT: “TÜKÜRÜN” Milletvekillerinden en sert tepki ise Mehmet Akif Yılmaz’dan geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Yılmaz, İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Tükürün” şiiriyle Hollanda’ya yanıt verdi: “Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi! Kopenhag Kriterleri! Avrupa Birliği Değerleri! Demokrasi! “Tükürün ehl-i salibin hayasız yüzüne/Tükürün onların asla güvenilmez sözüne/Medeniyet denilen maskara mahluku görün/Tükürün maskeli vicdanına asrın tükürün!”

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Türk Konsolosluğu’na giriş izni vermeyen ve yanında bulunan korumaları gözaltına alarak demokrasi adına utanç tablosu sergileyen Hollanda’ya tüm yurtta olduğu gibi ilimizden de tepkiler yükseldi.

GÜZELOĞLU: “DEMOKRASİ İFLAS ETTİ”

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Demokrasisi ve 'sözde' savundukları değerleri iflas eden Avrupa ve Hollanda. Tarihin utanç sayfası” diyerek skandal karara tepkisini gösterdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hollanda hükümeti skandal bir karar almıştır. İslam düşmanı ırkçı-faşist partiye diz çömüştür. Bugün milli birliğimiz dünden daha önemlidir” dedi.

AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan ise, yaşanan olayların 16 Nisan halk oylaması ile ilgili olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi: “Önce Almanya siyasilerimizi engelledi, şimdi Hollanda. Biz büyük ve güçlenen Türkiye’ye “Evet” dedikçe Avrupa titriyor."

AKİF’İN ŞİİRİYLE YANIT: “TÜKÜRÜN”

Milletvekillerinden en sert tepki ise Mehmet Akif Yılmaz’dan geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Yılmaz, İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Tükürün” şiiriyle Hollanda’ya yanıt verdi: “Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi! Kopenhag Kriterleri! Avrupa Birliği Değerleri! Demokrasi! “Tükürün ehl-i salibin hayasız yüzüne/Tükürün onların asla güvenilmez sözüne/Medeniyet denilen maskara mahluku görün/Tükürün maskeli vicdanına asrın tükürün!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.