İlk ikideki takımlar üst lige!

Spor 03.06.2020 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İlk ikideki takımlar üst lige!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez geçtiğimiz hafta içinde yaptığı açıklama ile ülkedeki tüm illerin devam eden amatör ligleri için futbol il temsilciliklerinden öneriler istemişti. Konu ile ilgili olarak Kocaeli Futbol İl Tertip Kurulu, Hasan Doğan Amatörevi’nde toplandı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren toplantıda öneriler belli oldu.   AMATÖREVİ'NDE TOPLANDILAR Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın yakından takip ettiği, Kocaeli Futbol İl Temsilcisi ve İzmit Belediye Spor Müdürü Mithat Ağa’nın koordinesinde toplanan il tertip kurulunda Can Demirkıran, Hasan Cebeci, Ersin Karaş, Nurettin Battal, Ahmet Suğur, Akın Ziya Ünal, Murat Durul, Şinasi Saral ve Ercan Gündüz yer aldı. Toplantıda sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulması dikkatlerden kaçmadı. İŞTE ALINAN KARARLAR! Buna göre öneride 2. Amatör Lig’deki gruplarda ilk iki sırada yer alan kulüplerin 1. Amatör Lig’e çıkarılması, U-15 ve U-17 liglerinde klasman gruplarında lider durumda bulunan kulüplerin Elit liglerine alınmasına ve bu yaş gruplarında düşmenin kaldırılmasına karar verildi. Öte yandan Bölgesel Amatör Lig’de sezonun 18 Temmuz’da başlayacağının belirtilmesi üzerine ise Süper Amatör Play-Off Ligi’nin oynanacakmış gibi hareket edilmesine karar verildi. Toplantı sonrası alınan kararlar düzenlenecek olan rapor sonrasında TFF’ye öneri olarak sunulacak

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez geçtiğimiz hafta içinde yaptığı açıklama ile ülkedeki tüm illerin devam eden amatör ligleri için futbol il temsilciliklerinden öneriler istemişti. Konu ile ilgili olarak Kocaeli Futbol İl Tertip Kurulu, Hasan Doğan Amatörevi’nde toplandı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren toplantıda öneriler belli oldu.  

AMATÖREVİ'NDE TOPLANDILAR

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın yakından takip ettiği, Kocaeli Futbol İl Temsilcisi ve İzmit Belediye Spor Müdürü Mithat Ağa’nın koordinesinde toplanan il tertip kurulunda Can Demirkıran, Hasan Cebeci, Ersin Karaş, Nurettin Battal, Ahmet Suğur, Akın Ziya Ünal, Murat Durul, Şinasi Saral ve Ercan Gündüz yer aldı. Toplantıda sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulması dikkatlerden kaçmadı.

İŞTE ALINAN KARARLAR!

Buna göre öneride 2. Amatör Lig’deki gruplarda ilk iki sırada yer alan kulüplerin 1. Amatör Lig’e çıkarılması, U-15 ve U-17 liglerinde klasman gruplarında lider durumda bulunan kulüplerin Elit liglerine alınmasına ve bu yaş gruplarında düşmenin kaldırılmasına karar verildi. Öte yandan Bölgesel Amatör Lig’de sezonun 18 Temmuz’da başlayacağının belirtilmesi üzerine ise Süper Amatör Play-Off Ligi’nin oynanacakmış gibi hareket edilmesine karar verildi. Toplantı sonrası alınan kararlar düzenlenecek olan rapor sonrasında TFF’ye öneri olarak sunulacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.