İnce, üyelerini işyerinde ziyaret etti!

Gebze 13.10.2020 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İnce, üyelerini işyerinde ziyaret etti!

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Barış İnce üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek odadan talep ve beklentilerini dinlediklerini ifade etti. Gebze’nin en etkin ve en aktif STK’ların başında gelen TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği çalışmalarına devam ediyor. TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Barış İnce oda olarak pandemi sürecinden dolayı çalışmalarını daha titizlikle yürüttüklerini ifade ederek, “Tüm dünyayı ve ülkemize tehdit eden Covıt-19 salgını nedeniyle bu süreçte birçok proje ve çalışmamızı ertelemek zorunda kaldık. Pandemi sürecinden dolayı geçmişte üyelerimizle sık sık bir araya gelmelerimizi bu süreçte yapamadık. Bu nedenle oda olarak üyelerimizi işyerlerinde ziyaret etmeye karar aldık. Böylece üyelerimizin işyerlerinde yaşadıkları sorunları hem yerinde görmek hem de üyelerimizin odamızdan taleplerini dinliyoruz. Üye ziyaretlerimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz” dedi.

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Barış İnce üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek odadan talep ve beklentilerini dinlediklerini ifade etti.

Gebze’nin en etkin ve en aktif STK’ların başında gelen TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği çalışmalarına devam ediyor. TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Barış İnce oda olarak pandemi sürecinden dolayı çalışmalarını daha titizlikle yürüttüklerini ifade ederek, “Tüm dünyayı ve ülkemize tehdit eden Covıt-19 salgını nedeniyle bu süreçte birçok proje ve çalışmamızı ertelemek zorunda kaldık. Pandemi sürecinden dolayı geçmişte üyelerimizle sık sık bir araya gelmelerimizi bu süreçte yapamadık. Bu nedenle oda olarak üyelerimizi işyerlerinde ziyaret etmeye karar aldık. Böylece üyelerimizin işyerlerinde yaşadıkları sorunları hem yerinde görmek hem de üyelerimizin odamızdan taleplerini dinliyoruz. Üye ziyaretlerimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.