İnsanlık ölmesin!

Gebze 12.01.2017 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İnsanlık ölmesin!

Savaşın mağduru mazlum Halep halkı için seferberlik sürüyor. Gebze’den dün 3 tır dolusu yardım malzemesi Halep’e gitti. Kaymakam Arslan, “İnsanları öldüren bir rejim var. Biz ‘insanlık ölmesin’ diyerek bu yardımları yapıyoruz. Katkısı olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Gebze İlçe Müftülüğü öncülüğünde Gebzeli yardımseverlerden toplanılan gıda ve çeşitli ihtiyaç malzemeleriyle yüklü TIR, dün öğlen namazı çıkışı Mutlukent’te bulunan Şehit Ömer Halis Demir Kur’an Kursu önünde yapılan dua ile uğurlandı. Yardım TIR’ını uğurlayanlar arasında Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze İlçe Müftüsü Şaban Apaydın ve çok sayıda vatandaş yer aldı.  HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN! Yardım Tırı uğurlama öncesinde Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan yaptığı konuşmada, ”İnsanlık ölmesin diye sloganımız var. İnsanları öldüren bir rejim var. Bu insanları öldürenlerin geri kalanlarında da artık biz imtihan ediliyoruz. Bu millet öyle büyük bir millet ki Müslümana ensar olmuş. Kayri Müslime’de hiçbir zaman kapısını kapatmamış. Şuan da Türkiye seferber oldu. Halep’te sıkıntı içerisinde olan inşalara yardımlar ediliyor. Katkı da bulunan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu. 1 TIR ÇADIR 3 TIR GIDA BATTANİYE! Gebze Müftüsü Apaydın ise yaptığı konuşmada; “Ayni ve nakli yardım olarak başkanlığımız  ‘Halep’te insanlık ölmesin’ adı altında yapılan kampanyaya bizde Gebze olarak katıldık. Daha önce camilerimizden toplanan 216 Bin TL nakli yardım gönderdik. Şimdi ise 3 Tır dolusu malzeme gönderiyoruz. Bir TIR’da tamamen çadır diğer iki Tır ise gıda ve battaniye ile doldurduk. Bundan sonra mazlumlara mağdurlara yardım etmeye de devam edeceğiz İnşallah günahlarımıza kefalet olur. Cenabı hak memleketimizin üzerinde olan bele ve musibeti bu şekilde inşallah kaldırmış olur” dedi.
Savaşın mağduru mazlum Halep halkı için seferberlik sürüyor. Gebze’den dün 3 tır dolusu yardım malzemesi Halep’e gitti. Kaymakam Arslan, “İnsanları öldüren bir rejim var. Biz ‘insanlık ölmesin’ diyerek bu yardımları yapıyoruz. Katkısı olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Gebze İlçe Müftülüğü öncülüğünde Gebzeli yardımseverlerden toplanılan gıda ve çeşitli ihtiyaç malzemeleriyle yüklü TIR, dün öğlen namazı çıkışı Mutlukent’te bulunan Şehit Ömer Halis Demir Kur’an Kursu önünde yapılan dua ile uğurlandı. Yardım TIR’ını uğurlayanlar arasında Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze İlçe Müftüsü Şaban Apaydın ve çok sayıda vatandaş yer aldı. 


HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN!
Yardım Tırı uğurlama öncesinde Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan yaptığı konuşmada, ”İnsanlık ölmesin diye sloganımız var. İnsanları öldüren bir rejim var. Bu insanları öldürenlerin geri kalanlarında da artık biz imtihan ediliyoruz. Bu millet öyle büyük bir millet ki Müslümana ensar olmuş. Kayri Müslime’de hiçbir zaman kapısını kapatmamış. Şuan da Türkiye seferber oldu. Halep’te sıkıntı içerisinde olan inşalara yardımlar ediliyor. Katkı da bulunan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.


1 TIR ÇADIR 3 TIR GIDA BATTANİYE!
Gebze Müftüsü Apaydın ise yaptığı konuşmada; “Ayni ve nakli yardım olarak başkanlığımız  ‘Halep’te insanlık ölmesin’ adı altında yapılan kampanyaya bizde Gebze olarak katıldık. Daha önce camilerimizden toplanan 216 Bin TL nakli yardım gönderdik. Şimdi ise 3 Tır dolusu malzeme gönderiyoruz. Bir TIR’da tamamen çadır diğer iki Tır ise gıda ve battaniye ile doldurduk. Bundan sonra mazlumlara mağdurlara yardım etmeye de devam edeceğiz İnşallah günahlarımıza kefalet olur. Cenabı hak memleketimizin üzerinde olan bele ve musibeti bu şekilde inşallah kaldırmış olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.