GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İstanbul’a karşı vasatı aşamadık!

Spor 27.03.2020 - 17:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İstanbul’a karşı vasatı aşamadık!

Gebzespor’un her sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı zorlu maçlar şüphesiz mor beyazlı taraftarların ilgi odağı haline gelmiştir. Mor beyazlı ekibimiz bu sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta 9 kez İstanbul takımlarıyla karşı karşıya gelirken, aldığı sonuçlarla vasatı aşamadı. 5 İstanbul takımın yer aldığı grupta, rakiplerini 3 kez deviren Menekşe, 3 kez yenişemezken, 3 kez de sahadan puansız ayrıldı.  BEŞYÜZEVLERSPOR’U İKİ MAÇTA DA YENDİ Bağcılarspor’a iki maçta da yenilen Gebzespor, Beşyüzevlerspor’u 2 maçta da devirdi. Sultangazispor ile oynadığı maçlarda 1 kez puan alamayan, 1 kez de sahadan 1 puanla ayrılan mor beyazlılar, Küçükyalı Yelkenspor karşısında ise 2 maçta 4 puan aldı. Bir diğer İstanbul takımı Atlasspor ile ligin ilk yarısında oynadığı maçta berabere kalan Gebzespor, ligin son haftasında rakibiyle bir kez daha karşılaşarak İstanbul takımlarıyla son kez rakip olacak.

Gebzespor’un her sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı zorlu maçlar şüphesiz mor beyazlı taraftarların ilgi odağı haline gelmiştir. Mor beyazlı ekibimiz bu sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta 9 kez İstanbul takımlarıyla karşı karşıya gelirken, aldığı sonuçlarla vasatı aşamadı. 5 İstanbul takımın yer aldığı grupta, rakiplerini 3 kez deviren Menekşe, 3 kez yenişemezken, 3 kez de sahadan puansız ayrıldı. 

BEŞYÜZEVLERSPOR’U İKİ MAÇTA DA YENDİ

Bağcılarspor’a iki maçta da yenilen Gebzespor, Beşyüzevlerspor’u 2 maçta da devirdi. Sultangazispor ile oynadığı maçlarda 1 kez puan alamayan, 1 kez de sahadan 1 puanla ayrılan mor beyazlılar, Küçükyalı Yelkenspor karşısında ise 2 maçta 4 puan aldı. Bir diğer İstanbul takımı Atlasspor ile ligin ilk yarısında oynadığı maçta berabere kalan Gebzespor, ligin son haftasında rakibiyle bir kez daha karşılaşarak İstanbul takımlarıyla son kez rakip olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.