İyi Partili Araç'tan GİK eleştirisi

Siyaset 23.09.2020 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İyi Partili Araç'tan GİK eleştirisi

İyi Parti Gebze Başkan Yardımcısı Fatih Araç İYİ Parti 2. Olağan Kurultay’ı sonrası Genel İdare Kurulu’na giremeyen bazı siyasilere yönelik sert eleştirilerde bulundu. Başkan Yardımcısı Araç, 2. Olağan Kurultay sonrası yeniden seçilen Meral Akşener’e yönelik demokratiklikten uzak bir seçim oldu iddialarında bulunan parti içinden bazı isimleri eleştirdi. Mevcut konumlarına Genel Başkan Meral Akşener sayesinde geldiklerini belirten Başkan Yrd. Araç “GİK’e giremeyenlerin verdiği tepkilere bakılınca ne kadar doğru kararlar alınmış bu daha net gözüküyor. Kendileri liste başı olunca parti demokratik, kendileri GİK olunca parti demokratik, kendileri il başkanı olunca parti demokratik fakat olamayınca partide demokrasi yok öyle mi kişi kızınca gerçek karakterini gösterirmiş siz o makamlara gelirken nasıl geldiniz çok çabuk unuttunuz” diyerek eleştirdi. “MİLLET OYU SİZE DEĞİL GENEL BAŞKAN’A VERİYOR” Genel İdare Kurulu listesine alınmayan bazı isimlerin bu durum karşısında “partiden ayrılırız şeklinde ültimatom verme çabasında olduğunu belirten Başkan Yrd. Araç “Sayın Genel Başkan’ın sayesinde makam sahibi olanlar şimdi partiden gideriz diye haber yaptırmaya çalışıyorlar, Oyu millet size vermedi ki genel başkanımıza verdi. Mahareti kendinde görenler kimler geldi kimler geçti isimleri bile hatırlanmıyor. Çünkü bu parti ismi bir yerlerde olmayıp gece gündüz cebindeki parayla çay simit yiyip çalışanlar sayesinde her gün büyüyor sizi çok net anladık” ifadelerini kullanarak Genel Başkan’ın yanında olduğunu ve siyasetlerini millet ile beraber yapacaklarını dile getirdi.

İyi Parti Gebze Başkan Yardımcısı Fatih Araç İYİ Parti 2. Olağan Kurultay’ı sonrası Genel İdare Kurulu’na giremeyen bazı siyasilere yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Araç, 2. Olağan Kurultay sonrası yeniden seçilen Meral Akşener’e yönelik demokratiklikten uzak bir seçim oldu iddialarında bulunan parti içinden bazı isimleri eleştirdi. Mevcut konumlarına Genel Başkan Meral Akşener sayesinde geldiklerini belirten Başkan Yrd. Araç “GİK’e giremeyenlerin verdiği tepkilere bakılınca ne kadar doğru kararlar alınmış bu daha net gözüküyor. Kendileri liste başı olunca parti demokratik, kendileri GİK olunca parti demokratik, kendileri il başkanı olunca parti demokratik fakat olamayınca partide demokrasi yok öyle mi kişi kızınca gerçek karakterini gösterirmiş siz o makamlara gelirken nasıl geldiniz çok çabuk unuttunuz” diyerek eleştirdi.

“MİLLET OYU SİZE DEĞİL GENEL BAŞKAN’A VERİYOR”

Genel İdare Kurulu listesine alınmayan bazı isimlerin bu durum karşısında “partiden ayrılırız şeklinde ültimatom verme çabasında olduğunu belirten Başkan Yrd. Araç “Sayın Genel Başkan’ın sayesinde makam sahibi olanlar şimdi partiden gideriz diye haber yaptırmaya çalışıyorlar, Oyu millet size vermedi ki genel başkanımıza verdi. Mahareti kendinde görenler kimler geldi kimler geçti isimleri bile hatırlanmıyor. Çünkü bu parti ismi bir yerlerde olmayıp gece gündüz cebindeki parayla çay simit yiyip çalışanlar sayesinde her gün büyüyor sizi çok net anladık” ifadelerini kullanarak Genel Başkan’ın yanında olduğunu ve siyasetlerini millet ile beraber yapacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.