KAISİAD kongreye gidiyor

Gebze 29.11.2015 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAISİAD kongreye gidiyor

KAISİAD, 19 Aralık’ta kongreye gidiyor. Mevcut Başkan Nasrettin Bavaş’ın yeniden aday olacağı kongre dernek merkezinde gerçekleşecek.

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) her ay düzenlediği kahvaltılı toplantılarına devam ediyor. Kasım ayı toplantısı Darıca Belediye Meclis Üyesi Yakup Kaya’nın ev sahipliğinde Yenikent’teki Loya Restoran’da gerçekleşti. BAVAŞ YENİDEN ADAY KAISİAD Başkanı Nasreddin Bavaş, toplantıda yaptığı konuşmada önemli bilgiler verdi. Bavaş, KAISİAD’ın 19 Aralık’ta kongre yapacağını ve başkanlığa yeniden aday olduğunu söyledi.  Kongreden sonra derneğe yer almak istediklerini de belirten Bavaş, “Kongremiz 19 Aralık’ta dernek merkezimizde yapılacak. Çoğunluk çağlanamazsa 1 hafta sonra aynı yerde yapılacak. Kongreden sonra derneğimize yer almak için çalışma yapıyoruz.” diye konuştu. KAISİAD SARIKAMIŞ’A GİDİYOR KAISİAD Başkanı Bavaş, her yıl üniversite öğrencilerine verilen bursların bu yıl da verileceğini belirterek “KAISİAD olarak burs bizim için çok önemli. Eğitime herkesin önem vermesi gerekiyor. Bu yıl da 60 öğrenciye burs vereceğiz. Yeni yılda burslarımız öğrencilerin hesaplarına yatacak” dedi. Bavaş, Sarıkamış ziyareti konusunda da açıklama yaparak “2-6 Mart tarihlerinde her yıl olduğu gibi Sarıkamış’a ziyaret yapacağız. Sarıkamış kayak merkezimizin tanıtımı için bu gezimiz çok önemli. Bölgemize katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.
KAISİAD, 19 Aralık’ta kongreye gidiyor. Mevcut Başkan Nasrettin Bavaş’ın yeniden aday olacağı kongre dernek merkezinde gerçekleşecek.

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) her ay düzenlediği kahvaltılı toplantılarına devam ediyor. Kasım ayı toplantısı Darıca Belediye Meclis Üyesi Yakup Kaya’nın ev sahipliğinde Yenikent’teki Loya Restoran’da gerçekleşti.

BAVAŞ YENİDEN ADAY

KAISİAD Başkanı Nasreddin Bavaş, toplantıda yaptığı konuşmada önemli bilgiler verdi. Bavaş, KAISİAD’ın 19 Aralık’ta kongre yapacağını ve başkanlığa yeniden aday olduğunu söyledi.  Kongreden sonra derneğe yer almak istediklerini de belirten Bavaş, “Kongremiz 19 Aralık’ta dernek merkezimizde yapılacak. Çoğunluk çağlanamazsa 1 hafta sonra aynı yerde yapılacak. Kongreden sonra derneğimize yer almak için çalışma yapıyoruz.” diye konuştu.

KAISİAD SARIKAMIŞ’A GİDİYOR

KAISİAD Başkanı Bavaş, her yıl üniversite öğrencilerine verilen bursların bu yıl da verileceğini belirterek “KAISİAD olarak burs bizim için çok önemli. Eğitime herkesin önem vermesi gerekiyor. Bu yıl da 60 öğrenciye burs vereceğiz. Yeni yılda burslarımız öğrencilerin hesaplarına yatacak” dedi. Bavaş, Sarıkamış ziyareti konusunda da açıklama yaparak “2-6 Mart tarihlerinde her yıl olduğu gibi Sarıkamış’a ziyaret yapacağız. Sarıkamış kayak merkezimizin tanıtımı için bu gezimiz çok önemli. Bölgemize katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.