Kablolar sürünüyor

Darıca 20.06.2018 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kablolar sürünüyor

Türk Telekomun mahalle ve sokaklara hat taşıyan direkleri de hat kabloları da yerlerde sürünüyor. Başta Sırasöğütler, Bayramoğlu  ve Nene Hatun Mahalleleri mahallelerine hat taşıyan ağaç direkleri sokaklarda serili vaziyette olduğunu söyleyen mahalle sakinleri ise telefonlarının ve internetlerinin  günlerdir kesik olduğunu iddia ediyorlar. Türk Telekomun mahalle ve sokaklara hat taşıyan hat kabloları da yerlerde sürünüyor. Yerlerde olmayanların ise yağmur ve rüzgarlar nedeni ile yan yatmış tellerin kopmasını beklediğini söyleyen mahalle sakinleri, “Biraz yüksek bir araç geçse kalan tellerimizi de koparır. Türk Telekom yetkililerinin bir an önce bu duruma bir müdahale etmelerini istiyoruz.” Diyerek dertlerini dile getirdiler.  Son 15 gündür hatların bu şekilde olmasına rağmen defalarca Türk Telekom Şube Müdürlüğüne bilgi verdiklerini ancak bu güne kadar hiçbir tedbirin alınmadığını kaydeden mahalle sakinleri, bu durumun ayrıca tel hırsızlarına da davetiye çıkardığını söylüyorlar.

Türk Telekomun mahalle ve sokaklara hat taşıyan direkleri de hat kabloları da yerlerde sürünüyor. Başta Sırasöğütler, Bayramoğlu  ve Nene Hatun Mahalleleri mahallelerine hat taşıyan ağaç direkleri sokaklarda serili vaziyette olduğunu söyleyen mahalle sakinleri ise telefonlarının ve internetlerinin  günlerdir kesik olduğunu iddia ediyorlar.

Türk Telekomun mahalle ve sokaklara hat taşıyan hat kabloları da yerlerde sürünüyor. Yerlerde olmayanların ise yağmur ve rüzgarlar nedeni ile yan yatmış tellerin kopmasını beklediğini söyleyen mahalle sakinleri, “Biraz yüksek bir araç geçse kalan tellerimizi de koparır. Türk Telekom yetkililerinin bir an önce bu duruma bir müdahale etmelerini istiyoruz.” Diyerek dertlerini dile getirdiler.  Son 15 gündür hatların bu şekilde olmasına rağmen defalarca Türk Telekom Şube Müdürlüğüne bilgi verdiklerini ancak bu güne kadar hiçbir tedbirin alınmadığını kaydeden mahalle sakinleri, bu durumun ayrıca tel hırsızlarına da davetiye çıkardığını söylüyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.