Kahraman’ın annesine son görev

Gebze 29.08.2019 - 15:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kahraman’ın annesine son görev

97 yaşında hayata gözlerini yuman Kahraman ailesinin büyük çınarı anne Emine Kahraman, yüzlerce kişinin katıldığı cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Kahraman ailesi büyük annesini kaybetmenin, büyük üzüntüsünü yaşadı. Onlarca vatandaşın katıldığı cenaze töreninde taziyeleri kabul eden Kahraman ailesinin büyük anneleri Emine Kahraman, Giresun’un Espiye İlçesi Soğukpınar Beldesi’ndeki aile kabristanlığında gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazında Kahraman ailesi, yaşadığı büyük acıyı dost ve yakınlarıyla paylaştı. Memleketi Giresun’da toprağa verilen Emine Kahraman’ın cenaze törenine Gebze bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin farklı yerlerinden de çok sayıda yakın akraba ve dostları katılarak Kahraman ailesini bu acılı gününde yalnız bırakmadı. ACILARINI PAYLAŞTILAR Dikmen Mahallesi Merkez Cami’nde kılınan cenaze namazına, Espiye Kaymakamı Dede Musa Baştürk,  Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere,  Soğukpınar Belediye Başkanı Mustafa İyice, AK Parti Espiye İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, AK Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili Aşkın Duman, AK Parti Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Mahmut Yandık,  Gebze Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kahraman, AK Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Metin Gökçe, Gebze eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, CHP Espiye İlçe Başkanı İbrahim Akgün,  İYİ Parti Espiye Belediye Meclis Üyesi Mehmet Dursun, Espiye eski Belediye Başkanı Erol Karadere,  Soğukpınar eski Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Espiye Belediyesi eski Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık, Gölcük Giresunlular Derneği Başkanı Şinasi Dede, Darıca Giresunlular Derneği Başkanı Bilal Kır, Giresun İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Kemal Tokmak ve yönetim kurulu üyeleri,  Gebze Espiyeliler Derneği Kurucu Başkanı İhsan Civelek, Tekke Köyü Derneği Başkanı Mustafa Önal, İstanbul Giresun Federasyonu Kurucu Bakanı Halil Kütük ile Kahraman ailesinin yakınları ve akrabaları katıldı. Cenaze törenine Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de çelenk gönderdi. TAZİYELERİ KABUL ETTİLER Gebze Gazetesi’nin kurucusu ve Devri Âlem Belgesel Yapımcısı İsmail Kahraman ile Gebze Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yunus Kahraman annesini kaybetmesinin üzüntü ve acısını taziyelerini ileten dostlarıyla paylaştı. Taziyeleri kabul eden Kahraman ailesi acılarını paylaşan dostlarına teşekkür etti. Hedef Gazetesi olarak hayatını kaybeden Emine Kahraman’a Allah’tan rahmet, meslektaşlarımız olan Kahraman ailesine de başsağlığı ve sabır diliyoruz.

97 yaşında hayata gözlerini yuman Kahraman ailesinin büyük çınarı anne Emine Kahraman, yüzlerce kişinin katıldığı cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Kahraman ailesi büyük annesini kaybetmenin, büyük üzüntüsünü yaşadı. Onlarca vatandaşın katıldığı cenaze töreninde taziyeleri kabul eden Kahraman ailesinin büyük anneleri Emine Kahraman, Giresun’un Espiye İlçesi Soğukpınar Beldesi’ndeki aile kabristanlığında gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazında Kahraman ailesi, yaşadığı büyük acıyı dost ve yakınlarıyla paylaştı. Memleketi Giresun’da toprağa verilen Emine Kahraman’ın cenaze törenine Gebze bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin farklı yerlerinden de çok sayıda yakın akraba ve dostları katılarak Kahraman ailesini bu acılı gününde yalnız bırakmadı.

ACILARINI PAYLAŞTILAR

Dikmen Mahallesi Merkez Cami’nde kılınan cenaze namazına, Espiye Kaymakamı Dede Musa Baştürk,  Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere,  Soğukpınar Belediye Başkanı Mustafa İyice, AK Parti Espiye İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, AK Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili Aşkın Duman, AK Parti Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Mahmut Yandık,  Gebze Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kahraman, AK Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Metin Gökçe, Gebze eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, CHP Espiye İlçe Başkanı İbrahim Akgün,  İYİ Parti Espiye Belediye Meclis Üyesi Mehmet Dursun, Espiye eski Belediye Başkanı Erol Karadere,  Soğukpınar eski Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Espiye Belediyesi eski Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık, Gölcük Giresunlular Derneği Başkanı Şinasi Dede, Darıca Giresunlular Derneği Başkanı Bilal Kır, Giresun İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Kemal Tokmak ve yönetim kurulu üyeleri,  Gebze Espiyeliler Derneği Kurucu Başkanı İhsan Civelek, Tekke Köyü Derneği Başkanı Mustafa Önal, İstanbul Giresun Federasyonu Kurucu Bakanı Halil Kütük ile Kahraman ailesinin yakınları ve akrabaları katıldı. Cenaze törenine Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de çelenk gönderdi.

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Gebze Gazetesi’nin kurucusu ve Devri Âlem Belgesel Yapımcısı İsmail Kahraman ile Gebze Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yunus Kahraman annesini kaybetmesinin üzüntü ve acısını taziyelerini ileten dostlarıyla paylaştı. Taziyeleri kabul eden Kahraman ailesi acılarını paylaşan dostlarına teşekkür etti. Hedef Gazetesi olarak hayatını kaybeden Emine Kahraman’a Allah’tan rahmet, meslektaşlarımız olan Kahraman ailesine de başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.