Kaleciler Böyle İstedi 0-0

Çayırova 18.01.2015 - 23:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kaleciler Böyle İstedi 0-0

Çayırovaspor sezonun ilk karşılaşmasında İstanbul’da golsüz berabere kaldığı Leventspor ile Şekerpınar’da da aynı skor ile ilk haftayı tamamladı.

Aytaç, Emrah ve Güven’in sakatlığı Gökhan ve İshak’ın cezası nedeni ile oynamadığı maçta Çayırovaspor yeni transferleri Dilaver, Çağrı ve Engin ile sahaya çıktı.Çağrı maçın ilk yarısında mutlak gol pozisyonlarını ağlarla buluşturamayınca takımının öne geçme şansını değerlendiremedi. İlk yarıda rakibine göre daha üstün bir futbol sergileyen ancak Kadir, Yunus, Tayfun ve Çağrı ile yakalanan gol fırsatları neticeye yansımayınca soyunma odasına golsüz beraberlikle girildi. İlk yarıda konuk ekip Leventspor’un kalecisi Onur Okan Topaloğlu’nun da etkili performansı Çayırovaspor’un gol bulmasına en büyük engel oldu. İKİNCİ YARIDA NEFESLER KESİLDİ İkinci yarıda rakibine tek bir gol şansı vermeyen Çayırovaspor, gol bölgesinde de etkili olacak pozisyonlar yakaladı. Özellikle 54. Dakikasında Sol Kanat'tan Kadir'in sert şutu önce direkte patladı. Direkten dönen topa vole ile karşılık veren Çağrı topu yine direğe gönderdi. En son Yunus'un son vuruşunda bu kez kaleci uzaklaştırdı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında defalarca Leventspor kalesinde etkili olan Çayırovaspor skoru değiştirecek golü bulamayınca maç başladığı gibi sona erdi.
Çayırovaspor sezonun ilk karşılaşmasında İstanbul’da golsüz berabere kaldığı Leventspor ile Şekerpınar’da da aynı skor ile ilk haftayı tamamladı.

Aytaç, Emrah ve Güven’in sakatlığı Gökhan ve İshak’ın cezası nedeni ile oynamadığı maçta Çayırovaspor yeni transferleri Dilaver, Çağrı ve Engin ile sahaya çıktı.Çağrı maçın ilk yarısında mutlak gol pozisyonlarını ağlarla buluşturamayınca takımının öne geçme şansını değerlendiremedi. İlk yarıda rakibine göre daha üstün bir futbol sergileyen ancak Kadir, Yunus, Tayfun ve Çağrı ile yakalanan gol fırsatları neticeye yansımayınca soyunma odasına golsüz beraberlikle girildi. İlk yarıda konuk ekip Leventspor’un kalecisi Onur Okan Topaloğlu’nun da etkili performansı Çayırovaspor’un gol bulmasına en büyük engel oldu.

İKİNCİ YARIDA NEFESLER KESİLDİ

İkinci yarıda rakibine tek bir gol şansı vermeyen Çayırovaspor, gol bölgesinde de etkili olacak pozisyonlar yakaladı. Özellikle 54. Dakikasında Sol Kanat'tan Kadir'in sert şutu önce direkte patladı. Direkten dönen topa vole ile karşılık veren Çağrı topu yine direğe gönderdi. En son Yunus'un son vuruşunda bu kez kaleci uzaklaştırdı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında defalarca Leventspor kalesinde etkili olan Çayırovaspor skoru değiştirecek golü bulamayınca maç başladığı gibi sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.