Kalleşler

29.06.2016 - 00:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kalleşler

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda patlamada 28 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberler Atatürk Havalimanı'ndan gelmeye devam ediyor. İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali giriş bölümünde patlama meydana geldi. Patlamayla ilgili ilk resmi açıklama Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi. Bozdağ 10 kişinin şehit olduğunu açıklarken bu sayı daha sonra arttı. Patlamayla ilgili ikinci açıklamayı İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptı. Vali Şahin patlamada şehit olanların sayısın 28'e çıktığını ve yaralı sayısının 60'a çıktığını açıkladı. Vasip Şahin ayrıca saldırıya 3 canlı bombanın gerçekleştirdiğini ilk kez açıkladı. Son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali ve Otopark'ta patlama meydana geldi. İstanbul Valisi yaptığı açıklamada 3 canlı bombanın gerçekleştirdiği saldırıda 28 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de yaralandığını belirtti.   ADALET BAKANI BOZDAĞ: 10 ŞEHİDİMİZ VAR Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,TBMM Genel Kurulu'nda yüksek yargıyla ilgili yasa tasarısının  görüşmeleri sırasında, patlamayla ilgili kendisine ulaşan ilk bilgileri aktardı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar  girişte bir teröristin kaleşnikofla etrafı tarayıp sonra kendini patlattığını,  ilk belirlemelere göre 10 civarında şehidin, 20 civarında yaralının olduğunu  bildirdi.    Olayın "terör saldırısı" olduğunu ifade eden Bozdağ, şöyle konuştu: "Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişte meydana gelen terör saldırısı  hakkında Genel Kurulu bilgilendirmek istiyorum. Öncelikle bu menfur terör  saldırısını gerçekleştirenleri, gerçekleştirme talimatları verenleri nefretle  lanetlediğimi ifade etmek isterim. İçişleri Bakanlığı'ndan aldığım bilgilere  göre... Tabii bu bilgiler sıcak bilgiler. Gelişmeler takip ediliyor. Benim  vereceğim bilgiler, ilk etapta ulaşan bilgilerdir. Bu bilgilerde de zaman içinde  farklılaşmalar olabilecektir.   Bana verilen bilgeye göre, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişte bir  terörist önce kaleşle etrafı tarayıp sonra kendisini patlatmıştır. İlk  belirlemelere göre yaklaşık 10 civarında şehidimiz var, 20 civarında da yaralı  olduğu söylenmektedir. Ancak bunların hepsi ilk bilgiler. Daha olay sıcak olduğu  için bunlar teyit edilebilir veya aksi de çıkabilir. Bu kayıtla bilgleri  paylaştığımı ifade etmek isterim. Çünkü teyitli bilgiler değil. Ayrıca Havaalanı  metro girişinde de bir patlama olduğuna dair haberler var." SON DAKİKA: İKİ SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ Edinilen diğer bilgiye göre ise iki saldırganın olay yerinde öldürüldü.
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda patlamada 28 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberler Atatürk Havalimanı'ndan gelmeye devam ediyor. İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali giriş bölümünde patlama meydana geldi. Patlamayla ilgili ilk resmi açıklama Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi. Bozdağ 10 kişinin şehit olduğunu açıklarken bu sayı daha sonra arttı.

Patlamayla ilgili ikinci açıklamayı İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptı. Vali Şahin patlamada şehit olanların sayısın 28'e çıktığını ve yaralı sayısının 60'a çıktığını açıkladı. Vasip Şahin ayrıca saldırıya 3 canlı bombanın gerçekleştirdiğini ilk kez açıkladı.

Son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali ve Otopark'ta patlama meydana geldi. İstanbul Valisi yaptığı açıklamada 3 canlı bombanın gerçekleştirdiği saldırıda 28 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de yaralandığını belirtti.

 

ADALET BAKANI BOZDAĞ: 10 ŞEHİDİMİZ VAR

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,TBMM Genel Kurulu'nda yüksek yargıyla ilgili yasa tasarısının  görüşmeleri sırasında, patlamayla ilgili kendisine ulaşan ilk bilgileri aktardı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar  girişte bir teröristin kaleşnikofla etrafı tarayıp sonra kendini patlattığını,  ilk belirlemelere göre 10 civarında şehidin, 20 civarında yaralının olduğunu  bildirdi.   

Olayın "terör saldırısı" olduğunu ifade eden Bozdağ, şöyle konuştu: "Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişte meydana gelen terör saldırısı  hakkında Genel Kurulu bilgilendirmek istiyorum. Öncelikle bu menfur terör  saldırısını gerçekleştirenleri, gerçekleştirme talimatları verenleri nefretle  lanetlediğimi ifade etmek isterim. İçişleri Bakanlığı'ndan aldığım bilgilere  göre... Tabii bu bilgiler sıcak bilgiler. Gelişmeler takip ediliyor. Benim  vereceğim bilgiler, ilk etapta ulaşan bilgilerdir. Bu bilgilerde de zaman içinde  farklılaşmalar olabilecektir.

  Bana verilen bilgeye göre, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişte bir  terörist önce kaleşle etrafı tarayıp sonra kendisini patlatmıştır. İlk  belirlemelere göre yaklaşık 10 civarında şehidimiz var, 20 civarında da yaralı  olduğu söylenmektedir. Ancak bunların hepsi ilk bilgiler. Daha olay sıcak olduğu  için bunlar teyit edilebilir veya aksi de çıkabilir. Bu kayıtla bilgleri  paylaştığımı ifade etmek isterim. Çünkü teyitli bilgiler değil. Ayrıca Havaalanı  metro girişinde de bir patlama olduğuna dair haberler var."

SON DAKİKA: İKİ SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Edinilen diğer bilgiye göre ise iki saldırganın olay yerinde öldürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.