Kamp tamam, sıra geldi şampiyonluğa

Spor 09.01.2015 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kamp tamam, sıra geldi şampiyonluğa

Gebzespor, 15 günlük Antalya kampını bugün tamamlıyor. Çok iyi bir hazırlık süreci geçiren Mor Menekşeler, şampiyonluğa olan inançla ve yeni umutlarla bugün Gebze’ye gelecek. 2 gün izin yapacak olan mor beyazlı futbolcular, Pazartesi günü yeniden top başı yapacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizden Gebzespor, Antalya Belek’te sürdürdüğü ikinci yarının hazırlıklarını bugün tamamlayarak Gebze’ye dönecek. Belek Papillon Ayscha Otel’de 15 günlük bir kamp süreci geçiren Mor Menekşeler, yorucu ve ağır bir çalışma sürecini geride bıraktı. Futbolcularına yüklemeler yaparak ikinci yarıda sorun yaşamak istemeyen Teknik Direktör Erol Kapusuz, kampın sorun geçmesinden dolayı bir hayli mutlu. Futbolcuların kamptaki istekli çalışmaları teknik heyetin yüzünü güldürürken, Antalya’daki hazırlık maçları gelecek adına umut verdi. YÖNETİMDEN TAM DESTEK Antalya kampında takımını yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı İlker Çakır ve Başkanvekili Serap Çakır, hiçbir fedakârlığı esirgemeyerek Gebzespor’un adını ve büyüklüğünü Antalya’da fazlasıyla hissettirdiler. Futbolculara desteklerini her fırsatta dile getiren Gebzespor yönetim kurulu üyeleri de Antalya kampında çok iyi bir ortam oluşturarak Gebzespor ailesinin büyüklüğünü gözler önüne serdiler. Sorunsuz ve verimli bir çalışma süreci geçiren Gebzespor, ligin ikinci yarısına umutlarını iyice arttırdı. Özellikle alternatifli bir kadroya sahip olmanın büyük önem arz etmesi, futbol otoriteleri tarafından Gebzespor’un rakipleri karşısında avantajlı olacağı yorumlarına neden oldu.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Gebzespor, 15 günlük Antalya kampını bugün tamamlıyor. Çok iyi bir hazırlık süreci geçiren Mor Menekşeler, şampiyonluğa olan inançla ve yeni umutlarla bugün Gebze’ye gelecek. 2 gün izin yapacak olan mor beyazlı futbolcular, Pazartesi günü yeniden top başı yapacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizden Gebzespor, Antalya Belek’te sürdürdüğü ikinci yarının hazırlıklarını bugün tamamlayarak Gebze’ye dönecek. Belek Papillon Ayscha Otel’de 15 günlük bir kamp süreci geçiren Mor Menekşeler, yorucu ve ağır bir çalışma sürecini geride bıraktı. Futbolcularına yüklemeler yaparak ikinci yarıda sorun yaşamak istemeyen Teknik Direktör Erol Kapusuz, kampın sorun geçmesinden dolayı bir hayli mutlu. Futbolcuların kamptaki istekli çalışmaları teknik heyetin yüzünü güldürürken, Antalya’daki hazırlık maçları gelecek adına umut verdi.

YÖNETİMDEN TAM DESTEK

Antalya kampında takımını yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı İlker Çakır ve Başkanvekili Serap Çakır, hiçbir fedakârlığı esirgemeyerek Gebzespor’un adını ve büyüklüğünü Antalya’da fazlasıyla hissettirdiler. Futbolculara desteklerini her fırsatta dile getiren Gebzespor yönetim kurulu üyeleri de Antalya kampında çok iyi bir ortam oluşturarak Gebzespor ailesinin büyüklüğünü gözler önüne serdiler. Sorunsuz ve verimli bir çalışma süreci geçiren Gebzespor, ligin ikinci yarısına umutlarını iyice arttırdı. Özellikle alternatifli bir kadroya sahip olmanın büyük önem arz etmesi, futbol otoriteleri tarafından Gebzespor’un rakipleri karşısında avantajlı olacağı yorumlarına neden oldu.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.